УКР РУС

Арсенал переграв Евертон, Манчестер Юнайтед розтрощив Уотфорд: 27-й тур АПЛ, неділя

23 лютого 2020 Читать на русском

Евертон на виїзді поступився Арсеналу, Уотфорд розгромно програв Манчестер Юнайтед, Норвіч поступився Вулверхемптону. Звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії, 27-тур

Манчестер Юнайтед – Уотфорд – 3:0

Голи: Фернандеш, 42 (пенальті), Марсьяль, 60, Грінвуд, 75

Вулверхемптон – Норвіч – 3:0

Голи: Жота, 19, 29, Хіменс, 49

Арсенал – Евертон – 3:2

Голи: Нкетія, 27, Обамеянг, 33, 47 – Келверт-Левін,1, Рішарлісон, 45+5

Фіаско Агуеро і супервихід Жезуса на заміну у відеоогляді матчу Лестер – Манчестер Сіті

Манчестер приймав вдома Уотфорд. На 17-й хвилині Ван-Біссака змарнував чудовий момент, не влучивши у порожні ворота. Наприкінці першої половини матчу господарі отримали можливість вийти уперед, завдяки заробленому пенальті. Його Реалізував Фернандеш, легко пергравши воротаря. Під завісу тайму "червоні дияволи" мали ще одну нагоду забити, проте Фернандеш її змарнував.

Відразу після перерви Уотфорду вдалось забити, але взяття воріт скасували – VAR зафіксував гру рукою. На 60-й Марсьяль ефектно перекинув голкіпера – 2:0. Трохи згодом Грінвуд отримав чудову передачу на межі штрафного і холоднокровно пробив у ліву дев'ятку. Ця перемога підняла Манчестер Юнайтед на п'яту сходинку, яка дає можливість кваліфікуватися в Лігу Європи, натомість Уотфорду так і не вдалось вибратись з зони вильоту.

Вулверхемптон приймав вдома аутсайдера першості Норвіч. Вже на початку матчу господарі змогли забезпечити собі комфорту перевагу у рахунку. На 19-й Жота ефектно пробив з розворту у штрафному майданчику. Трохи згодом той же Діогу Жота виявився найспритнішим на добиванні – 2:0

Після перерви перевагу закріпив Хіменс, своєчасно опинившись на добиванні. Більше у цьому матчі голів глядачі не побачили. Завдяки цій перемозі Вулверхемптон піднявся на 8-му сходинку турнірної таблиці із 39-ма пунктами, а Норвіч так і залишився на 19-му.

Завершував недільний ігровий день поєдинок Арсенал – Евертон. Гостям вдалось відкрити рахунок вже на 1 хвилині. Келверт-Левін після прострілу у штрафний завдав неймовірного удару через себе без шансів для голкіпера. Шансу відігратись довго чекати не довелось. На 27-й хвилині Нкетія своєчасно опинився біля воріт суперника і замкнув простріл – 1:1. Це додало "канонірам" сил. На 33-й Обамеянг виконав чудовий індивідувальний прохід, вийшов віч-на-віч із голкіпером і потужно пробив у дальній кут. Під завісу тайму гостям вдалось зрівняти рахунок. Це Рішарлісон після кутового зумів головою спрямувати м'яч у сітку.

Другий тайм активніше розпочали "каноніри". На 42-й Обамеянг головою замкнув ювелірну навісну передачу, вивівши свою команду уперед. Далі супротивники вели гру із перемінним успіхом, проте забити не вдалось нікому. Внаслідок цієї перемоги Арсенал піднявся на 9-ту сходинку турнірної таблиці, натомість Евертон опустився на 11-ту.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ АНГЛІЇ