УКР РУС

"Ман Сіті" сенсаційно поступається без Фернандінью, "шпори" мінімально перемагають. ВІДЕО

25 серпня 2013 Читать на русском

В Уельсі зафіксовано першу гучну сенсацію - "Кардіфф" обіграв віце-чемпіонів Англії.

За кількістю створених моментів цікавішим був матч на "Вайт Харт Лейн". Ще в першому таймі новачок "шпор" Паулінью розтринькав кілька хороших нагод для взяття воріт. В одному з моментів чудову реакцію продемонстрував Ворм. Він же потягнув надзвичайно складний удар Дембеле під поперечку.

Проте в другому таймі голландський кіпер не зміг нічого вдіяти, коли Сольдадо пробивав пенальті після фолу Шелві у власному штрафному майданчику. Після цього "шпори" дещо засушили гру. "Суонсі" мав лише один шанс зрівняти рахунок, але могутній удар Чіко зльоту Льоріс не без труднощів парирував. 1:0 - друга перемога Лондона поспіль, і знову завдяки голу Сольдадо з пенальті.

А ось у Кардіффі моментів було менше, зате голів і драми вистачило б на кілька поєдинків. Нульовий перший тайм і ураган після перерви. Розпочалося шоу з красивого удару Джеко під поперечку. "Кардіфф" відповів одразу трьома голами. Гуннарсон зіграв на добиванні після удару Кемпбелла, і вирівняв становище, а невдовзі Фрейзер зробив усе, щоб стати головним героєм матчу. Дві подачі корнерів Кемпбелл втілив у два голи з "другого поверху". Оборона "Сіті" ловила в цих епізодах "гав". Прикметно, що перелом відбувся тоді, коли Пеллегріні вдався до заміни Фернандінью.

Гол Негредо на останніх хвилинах не врятував віце-чемпіонів від поразки. Перша гучна сенсація нового сезону!

"Кардіфф" - "Ман Сіті" - 3:2 (0:0)

Голи: Гуннарсон, 60, Кемпбелл, 79, 87 - Джеко, 52, Негредо, 90+2




"Тоттенхем" - "Суонсі" - 1:0 (0:0)

Гол: Сольдадо, 58, з пен.

Попередження: Сольдадо - Девіс, Шелві, Ворм, Мічу, Вільямсон