УКР РУС

Ман Сіті – Лідс: Зінченко вперше в сезоні грає 3 матч поспіль – рідкісний марафон та дивна позиція українця

14 грудня 2021 Читать на русском

Манчестер Сіті приймає Лідс Юнайтед у 17 турі АПЛ 2021/22. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Олександр Зінченко грає 3 матч поспіль за тиждень. Такого з гравцем збірної України в команді Пепа не траплялося давненько. Де дивитися матч Манчестер Сіті – Лідс онлайн? Гру показує у прямому ефірі канал Setanta Sports+. Матч, як і онлайн-трансляція Ман Сіті – Лідс на "Футбол 24", стартує о 22:00. Відзначаємо оригінальний хід Гвардіоли, який випускає з перших хвилин тріо центральних захисників. Відтак за однією з версій український легіонер гратиме по всьому лівому краю. За іншою – в центрі поля.

Зінченко повертає і виправдовує довіру Гвардіоли – Челсі пропонують підписати українця, якого порівняли з черепахою

Адже хто закривав би правий край у першому варіанті, взагалі загадка. Загалом дуже дивна схема, зумовлена відсутністю обох основних фулбеків. Канселу заробив дискваліфікацію, а Вокер "фізично не повністю готовий". Правий захисник збірної Англії після бездумного вилучення в матчі ЛЧ проти РБ Лейпциг пропускає другу зустріч поспіль. Припускають, що головний тренер Сіті просто незадоволений його діями на полі.