УКР РУС

"Ман Сіті" – "Арсенал" та ще 4 топ-матчі вікенду, які варто подивитись і спробувати спрогнозувати

16 грудня 2016 Читать на русском
Автор: Володимир Скиба

"Футбол 24" анонсує і прогнозує топ-матчі вікенду у Європі.

Найближчими днями на нас очікують цікаві матчі в топ-чемпіонатах. "Футбол 24" анонсує та пропонує вам спрогнозувати результат найцікавіших матчів вікенду.

"РБ Лейпциг" – "Герта", 17 грудня, початок о 16:30

Телетрансляція на каналі "Setanta Sports +"

У Німеччині відбудеться поєдинок головних переслідувачів "Баварії". Господарі мають однакову з мюнхенцями кількість очок (по 33). Але команда Анчелотті за різницею голів випереджає "РБ Лейпциг", який у попередньому турі зазнав своєї першої поразки в чемпіонаті (0:1 від "Інгольштадта"). В плани команди Хасехютля не входить втрачати очки в домашньому матчі, тому слід очікувати настирливості в атаці від господарів.

"Герта" йде на третьому місці і в минулому турі також програла (0:1 "Вердеру"), що сталося із берлінською командою вперше за 5 матчів. Суперники в таблиці вже зовсім поруч, і поразка може відкинути команду аж на шосте місце. Відтак, "Герта" спробує скористатись шансом завдати першої домашньої поразки "РБ Лейпцигу" та наблизитись до нього на 3 очки.

Прогноз "Футбол 24"

Суперники достойні одне одного, тому очікується рівна боротьба. Прогнозуємо нічию.

"РБ Лейпциг" – "Герта" 1:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Ювентус" – "Рома", 17 грудня, початок о 21:45

Телетрансляція на каналі "Setanta Sports +"

В Турині лідер "Ювентус" прийматиме "Рому", яка йде на 2-му місці. І саме для римлян цей матч матиме вкрай важливе значення. Перемога в гостях над "Юве" мало того, що значима сама по собі, так ще й може наблизити команду Спалетті до туринців лише на одне очко. "Рома" в попередньому турі вже обіграла одного конкурента, "Мілан". І якщо вдасться повторити це з "Ювентусом", то шанси на чемпіонство значно підвищаться.

Господарі ж просто чудово грають вдома, вигравши всі домашні матчі в цьому сезоні в Серії А. Команда Аллегрі впевнено рухається до чергового Скудетто, і вдалий результат у грі проти головного конкурента, "Роми", дозволить їм відірватись на 7 очок від найближчого переслідувача.Хороша проміжна ціль, яку гравці намагатимуться втілити на полі.

Прогноз "Футбол 24"

Матч, без сумніву, буде напруженим, і "Рома" зуміє нав'язати боротьбу, але все ж клас "Юве" і їхня прекрасна форма вдома дозволять перемогти.

"Ювентус" – "Рома" 2:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Ман Сіті" – "Арсенал", 18 грудня, початок о 17:45

Телетрансляція на каналі "Футбол 2"

Центральний матч туру в АПЛ відбудеться в неділю у Манчестері. Обидві команди відпустили "Челсі" на доволі серйозну відстань, якщо враховувати що кілька турів назад її просто майже не було. А зараз "Арсенал" відстає від лідера уже на 6 пунктів, а "Ман Сіті" на 7. І втрата очок у черговому турі може змусити забути про чемпіонство і зосередитись на боротбі за топ-4. Принаймні, перед Boxing Day, де також часто трапляються сенсації.

Отож, говорячи спочатку про господарів, варто сказати, що команда Гвардіоли програла 2 з останніх 3 матчів. Якщо станеться ще одна, то тренеру не стримати критику, яка поволі набирає оберти. "Арсенал" же страждає на звичну для себе нестабільність. Команда на рівному місці втратила навіть нічию у матчі з "Евертоном" на останніх хвилинах, хоча вела у рахунку. Хороший шанс довести, що це випадковість – обіграти прямого конкурента в гостях.

Прогноз "Футбол 24"

Ризикнемо поставити на гостьову перемогу "Арсенала". Агуеро і Фернандіньйо все ще дискваліфіковані, господарі регулярно пропускають, а команда Венгера достатньо забиває. Є передумови для того, що все позитивно складеться для "Арсенала".

"Ман Сіті" – "Арсенал" 1:2

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Аякс" – ПСВ, 18 грудня, початок о 17:45

Телетрансляція на каналі "Спорт 1"

В Ередивізі нас очікує протистояння двох грандів голландського футболу. І найбільше підігріває інтерес до цього поєдинку присутність у складі ПСВ нашого Олександра Зінченка. Варто зазначити, що останінм часом він регулярно виходить у стартовому складі своєї команди і приносить їй чимало користі. Інша справа, що загалом справи у команди з Ейндховена йдуть не найкращим чином: 3-тє місце, 6 очок відставання від "Фейєнорда" і 3 – від "Аякса", регулярна втрата очок.

"Аякс" теж не може похизуватись стабільністю. Так, у пепередньому турі несподівано програла "Твенте". Але тим футбол в Нідерландах і привавбливий, особливо у цьому сезоні, що лідери не домінують в чемпіонаті, виграючи у всіх підряд. Навпаки, кожен матч може принести результат, який важко передбачити. Тому і матч "Аякс" ПСВ обіцяє бути насиченим на події і цікавим.

Прогноз "Футбол 24"

Обидві команди вміють грати в атакувальний футбол і є передчуття, що в очному протистоянні вони зможуть забити достатньо голів, тому прогнозуємо нічию 2:2 – віримо у відкритий футбол.

"Аякс" – ПСВ 2:2

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Евертон" – "Ліверпуль", 19 грудня, початок о 22:00

Телетрансляція на каналі "Футбол 1"

Мерсисайдське дербі винесено на понеділок. І це має бути шикарне завершення вікенду, адже де, як не в таких матчах, повинно бути максимум напруги, боротьби і того справжнього духу англійського футболу. Тим паче, що обидві команді непогано виступають у цьому сезоні, показуючи змістовну гру. Той же "Евертон", хоч і йде на 8-му місці, але вдома ще не програв жодного разу (4 нічиїх, 4 перемоги).

"Ліверпуль" же продовжує перебувати в чемпіонській гонці, хоча й відстає від "Челсі" на 6 очок. У команди Клоппа є хороший атакувальний потенціал, який вона і реалізовує. Але от в захисті часом виникають проблеми: загалом 6 пропущених від "Борнмута" і "Вест Хема" за 2 тури – це занадто. "Мідлсбро" ж був обіграний без шансів (3:0), що точно додасть хорошого настрою команді перед дуеллю з "Евертоном".

Прогноз "Футбол 24"

Дербі є дербі, і "заруба" обіцяє бути серйозною. Тому поставимо на велику кількість голів. Але все ж перемогти зможе "Ліверпуль".

"Евертон" – "Ліверпуль" 2:3

Зробіть прогноз на цей матч і ви

Неймовірна історія фана "Вест Хема", який зіграв за улюблений клуб