УКР РУС

Малишев завершить кар'єру, – ЗМІ

10 листопада 2020 Читать на русском

Хавбек донецького Шахтаря Максим Малишев, схоже, повісить бутси на цвях у 27 років. Гравець "гірників" страждає на постійні травми.

"Історія з Малишевим сумна. Останній його нормальний сезон був у 2016-2017 роках, коли він зіграв 24 матчі в УПЛ в першому сезоні Паулу Фонсеки. Далі було 4 сезони, в яких він зіграв лише 4 поєдинки, причому в останніх двох – жодної гри.

Після пограбування на 100 тисяч євро Шахтар зайнявся безпекою свого екс-тренера в Італії

У нього серія травм, а його коліно не витримує навантажень професійного футболу. Протягом останнього року він займається тільки індивідуально, жодного разу не тренувався в основній групі. Динаміка відновлення після травми не дуже. Швидше за все, Малишев завершить кар'єру футболіста і більше ніколи не вийде на футбольне поле у статусі професійного гравця", – повідомляє ТаТоТаке.

Зауважим, Максим Малишев є вихованцем "гірників", проте встиг пограти і за Зорю на правах оренди. За Шахтар півзахисник провів 77 матчів у всіх турнірах, в яких відзначився сімома голами та асистом. Контракт з донеччанами розрахований до червня 2021 року.

Також в активі Максима три поєдинки за збірну України. Дебютував він у товариській грі проти Кіпру у 2016 році при Фоменку.

"Він зателефонував мені за 2 дні до смерті": Сергій Ателькін у спогадах трьох товаришів – Шахтар, Європа і син-бомбардир