УКР РУС

Маліновський вже погрожує Мессі та Мбаппе – матч із ПСЖ за місяць

19 січня 2023 Читать на русском

Півзахисник Марселя Руслан Маліновський висловився щодо специфіки гри у Франції та прийдешньої супердуелі з ПСЖ.

"Чемпіонат більше орієнтований на "фізику", як на мене. Наразі грали з Лор'яном. Дуже низький блок – на контратаках дуже добре вибігають. У цьому плані слід бути дуже обережними.

"Тоді зрозумів, що треба шукати новий клуб": Маліновський – про заяви Гасперіні та проблеми в Аталанті

До того ж в іграх проти Марселя усі суперники дуже вмотивовані. Це великий клуб і всі хочуть його обіграти, тож грають набагато краще, ніж з іншими командами. Але загалом чемпіонат ще важко охарактеризувати, тільки дві гри провів, ще багато матчів попереду і лише згодом зможу зробити висновки щодо різниці чемпіонатів Франції та Італії.

Зустріч із ПСЖ 26 лютого? Чесно, поки не думав. У нас зараз кубковий матч із Ренном, потім – домашня гра з Монако. І зараз такий період у чемпіонаті, що вже починають рахувати очки. Насамперед ми не повинні втрачати їх у домашніх матчах. А у домашній грі з ПСЖ, звичайно, буде особливе налаштування. Це, безперечно, буде дуже серйозна битва.

Проти Мбаппе я вже мав можливість зіграти у складі Аталанти. Це футболіст світового класу. А Мессі – це Мессі. Проти нього ще не грав, буде дуже цікаво. Як би не було, при хорошій структурі нашої гри та організованих командних діях, ми можемо їх обіграти", – цитує Маліновського FanDay.

Мудрик ледь не забрав усю увагу – Зінченко в збірній туру веде до чемпіонства, трабли Яремчука, розкішний Маліновський