УКР РУС

Маліновський та Яремчук змінили ставлення до українців на трансферному ринку, – Серебренніков

23 вересня 2020 Читать на русском

Представник агентської компанії ProStar Сергій Серебренніков розповів деталі переходів українських гравців у європейські чемпіонати.

"Після трансферів Маліновського та Яремчука інтерес до українців виріс. Всі хочуть бачити такі приклади. Футбол – це бізнес. Грубо кажучи, якщо у них є можливість купити гравця за одну гривню, а потім продати за 10, то, звичайно, що це всім цікаво.

Екс-хавбек Динамо: Луческу приготує сюрпризи для Гента

Гравців Зорі і Десни взяти набагато легше, ніж з Динамо або Шахтаря – цінники дуже різні. У наших грандів ціна на гравців буде в мільйонах. Дуже часто бельгійським клубам це не по кишені. Зоря – взагалі найкращий приклад, враховуючи, скільки гравців вони продали в ту ж Бельгію.

Є випадки, коли ми пропонуємо футболістів. А є ситуації, коли клуби самі звертаються, мовляв, що ти думаєш про того чи іншого гравця. Наприклад, з Пластуном все було просто. Генту був потрібен центральний захисник, а ми їм запропонували Ігоря. Клубу він сподобався, і його відразу постаралися викупити, але у нас це не вийшло", – цитує Серебреннікова Tribuna.com.

Нагадаємо, влітку 2019-го Аталанта викупила Руслана Маліновського у Генка за близько 15 млн євро.

"Отруйний подарунок": екс-футболіст Гента хоче, щоб Динамо вийшло в ЛЧ – в Бельгії насміхаються з команди українців