УКР РУС

Маліновський: Ми граємо для вболівальників, а не для скаутів

14 вересня 2018 Читать на русском

Півзахисник збірної України та Генка Руслан Маліновський розповів про своє бачення гри та тренувального процесу в бельгійському клубі.

"Забивати голи – це лише частина моєї роботи. Також гравець мого амплуа в Генку повинен постійно брати участь у відборах, допомагати обороні і тримати баланс між захистом і атакою. Ну а голи – це вершина результату, що, сподіваюся, буде у мене і далі.

Маліновський: Були пропозиції від Сельти та ще кількох клубів, але Генк не захотів мене відпускати

У команді був один гравець, який відповідає за стандарти, але він пішов. І я залишився один лівоногий з ударом, а на тренуваннях виходило забивати непогані м'ячі. Тому не соромився і прямо говорив, що хочу бити штрафні. Коли ж ми поїхали на збори, то в спарингах забив перший на той момент гол, і далі вже постійно брав виконання стандартів на себе.

З голами збільшується інтерес скаутів до гравця? Про таке з футболістами не говорять. Для гравців це неважлива інформація, хто за ким стежить. Та й ми ж граємо в футбол в першу чергу для вболівальників, а не для скаутів. У Генка все більше вболівальників, тому ми б'ємося для них і за честь клубу", – цитує Маліновського видання obozrevatel.

"Коноплянка і Ярмоленко – не в найкращому тонусі". Збірна України – без трагедії, або Зінченка беруть не "просто так"