УКР РУС

Маліновський дав прикрий прогноз для вболівальників Серії А – фани залишатимуться вдома близько року

23 квітня 2020 Читать на русском

Півзахисник Аталанти Руслан Маліновський розповів, який сценарій розглядається в Італії для відновлення чемпіонату.

"Нам, кожному гравцеві, закупили бігові доріжки і щотижня надсилають програму. Вдома ми бігаємо, і програма стає все важча і важча. Також надсилали новий матеріал щотижня, але цього тижня прислали до 3 травня. 4 травня має бути якесь рішення щодо можливості відновлення змагань.

Партнер Маліновського вже місяць не може побороти коронавірус

Я ще не знаю, що буде. Дійсно, зараз кажуть про чемпіонат без вболівальників. І є така версія, що лише наступного року, у квітні, вболівальники зможуть повернутися на стадіон.

Я думаю, що проблема навіть не в тому, що зараз призупинений футбол, а проблема у вболівальниках в першу чергу. Бо коли ми грали з Валенсією на порожньому стадіоні і під'їжджали до нього, то за стадіоном був натовп від 8 до 10 тисяч вболівальників.

Я впевнений, що всі команди можуть все організувати на найвищому рівні, і це все буде безпечно. За умови правильного тестування і правильного підходу. Але головне, щоб вболівальники розуміли, що на даний момент така ситуація, не треба збиратися компаніями, дивитися футбол по десять людей в одній квартирі", – сказав він під час онлайн-спілкування в рамках проекту "Сніданок з чемпіонами".

За інформацією ЗМІ, в Італії мають намір відновити тренування вже з 4 травня, а наприкінці весни повернути розіграш Серії А.

Маліновський опинився в епіцентрі жаху – коронавірус повністю паралізував Бергамо