УКР РУС

"Малага" з Бойком розгромно поступилася "Севільї"

17 грудня 2016 Читать на русском

У 16 турі Прімери андалусійське протистояння на "Рамон Санчес Пісхуан" завершилося на користь господарів (4:1).

У позаминулому турі "Севілья" несподівано поступилася "Гранаді", через що дозволила "Реалу" піти у відрив, а "Малага" в останніх 4 поєдинках чемпіонату розписала 3 нічиї та розмістилася в середині турнірної таблиці.

Сьогодні команда Хорхе Сампаолі просто знищила "Малагу", у воротах якої зі стартових хвилин вийшов Денис Бойко. Сталося це ще до перерви. Починаючи з 25 хвилини "рохібланкос" забивали "анчоусам" багато і на різний смак. Спершу Н'Зонзі класним розрізним пасом вивів В'єтто на ударну позицію, а Лусіано пробив повз Бойка точно в кут. Дуже швидко аргентинець оформив дубль, добивши м'яч у пусті ворота після чудового проходу Вітоло і невдалої гри українського голкіпера.

Пройшло зовсім небагато часу, а рахунок став розгромним – Вітоло скористався передачею Бен-Єддера, щоб вразити ближню "шістку". Через хвилину Бойко витягав м'яч із власної сітки вчетверте після шикарної комбінації господарів, яку завершили герої зустрічі В'єтто та Вітоло.

У перерві наставники зробили по 2 заміни і "Малага" діяла вже значно краще. Щоправда, "альбіселестес" спромоглися лише на гол престижу у виконанні Сандро зі штрафного. "Севілья" закінчувала матч у меншості, адже Рамі отримав дві жовті картки протягом кількох секунд – першу за підкат проти Хуана Карлоса, а другу за реакцію на дії арбітра.

"Севільї" вистачило здобутого в першому таймі гандикапу, аби довести гру до перемоги та змістити з другого місця "Барселону". "Малага" залишилася одинадцятою з 21 балом в активі.

Іспанія. Прімера, 16 тур

"Севілья" – "Малага" – 4:1

Голи: В'єтто, 25, 28, Бен-Єддер, 34, Вітоло, 36 – Сандро, 64

Вилучення: Рамі, 61