УКР РУС

Ліга конференцій: Зоря на матч з Маккабі втратила двох гравців Динамо light

25 листопада 2023 Читать на русском

Зоря зіткнулася із серйозними кадровими проблемами перед сьогоднішнім єврокубковим поєдинком.

Вже сьогодні, 25 листопада, Зоря зіграє перенесений матч 3-го туру групового етапу Ліги конференцій проти Маккабі Тель-Авів. Напередодні делегація луганського клубу здійснила нічний переїзд до Варшави та ранковий переліт до Сербії, де й відбудеться гра.

"Це неприпустимо": лідер Зорі озвучив рецепт успіху з Маккабі, назвавши причину провалу в першому матчі Ліги конференцій

За інформацією "ТаТоТаке", у складі Зорі відсутній Вікентій Волошин, а ймовірність участі у грі Олександра Яцика практично зведена нанівець (до слова, обидва півзахисники виступають за "мужиків" на правах оренди з Динамо).

Зазначається, що Волошин отримав серйозну травму гомілкостопу в останньому матчі УПЛ проти ЛНЗ і цього року більше не допоможе команді. Яцика ж непокоїть коліно, але за прогнозами медиків він має повернутися до тренувань перед наступним матчем чемпіонату – проти Руха.

Нагадаємо, поєдинок між Маккабі та Зорею стартує о 17:30 за Києвом. Попередня дуель між цими командами завершилась поразкою українців з рахунком 1:3.

Маккабі Тель-Авів – Зоря: анонс матчу Ліги конференцій