УКР РУС

Макаренко попросив вибачення за нічию з Бахрейном: Ми мали потішити Україну в цей непростий час

25 травня 2021 Читать на русском

Хавбек збірної України Євген Макаренко розуміє, що вболівальники чекали більшого від спарингу з Бахрейном (1:1).

Товариські матчі
завершено
-

"Відчуття в мене суперечливі. У першу чергу велике спасибі Харкову за те, що прийшли підтримати команду. Дарує великі емоції те, що люди приходять. Дай Боже, найближчим часом це все повернеться. Дякую уболівальникам за підтримку! Можу перепросити за результат перед усією країною, оскільки ми мали потішити Україну в цей непростий час. Гра залишила осад у першу чергу через результат.

"Всіх у мішок – і з моста": Леоненко виніс сумний вердикт Україні за мотивами спарингу з Бахрейном

Не вдалося реалізувати ті моменти, які ми створили. Їх, знову ж таки, було небагато. Припустилися помилки в обороні при контратаці суперника. Але головне, що команда боролася до останньої хвилини, зрівняла рахунок. Хотілося б, щоб це трапилося раніше, тоді, думаю, ми б забили другий м’яч. Але це футбол.

Андрій Шевченко говорив, що потрібно здобути позитивний результат. Це було важливо для всієї країни. Дуже важливі були позитивні емоції й задля впевненості всередині колективу. Завдання було подвійним. Підтримка вболівальників – колосальний плюс. Дуже дякую їм за те, що прийшли. Дай Бог, ми їх побачимо на найближчих матчах", – цитує Макаренка офіційний сайт УАФ.

"Що він взагалі робить у збірній України?": Маліновський та Зінченко не вирішать усіх проблем, або Чому помилився Трубін