УКР РУС

"Мабуть, знову з кимось там розмовляв": Леоненко розніс Ярмоленка і Ко за беззубу гру проти Шотландії

30 вересня 2022 Читать на русском

Скандальний експерт Віктор Леоненко розібрав дії лідерів збірної України у матчі 6-го туру групового етапу Ліги націй проти "кельтів" (0:0).

"На 12-й хвилині дають пас уперед, а Ярмоленко тільки виходить з положення поза грою. Мабуть, з кимось там розмовляв, як в Єревані, пам'ятаєте? Коли захисник виходив.

"Скоро Вацко вже й склад призначатиме": Леоненко звинуватив коментатора у невдалому виступі збірної України в Лізі націй

А через десять хвилин чудовий пас Ярмоленка на Довбика, але Гордон прочитав Артема ще до того, як він збирався бити. Ось і все, чим запам'ятався Ярмоленко, більше я його не бачив.

Довбик нічого небезпечного не міг зробити, і це не тішить. Гра показала, що Довбику ще треба багато працювати. І з ним ще треба багато працювати. Скільки було у нього варіантів, і нічого небезпечного не створити... Яремчука ми в цій серії не помітили, зник", – сказав Леоненко у авторській програмі на YouTube.

Нагадаємо, Україна завершила груповий етап Ліги націй на 2 місці, поступившись Шотландії 2 очками. "Синьо-жовті" мали обігрувати суперника, аби очолити квартет, проте розписали безгольову нічию.

Петраков має піти – ставка на результат не зіграла, рівень футболу падає, істерична родзинка приїлася