УКР РУС

Льюїс Кук дебютував за збірну Англії та приніс своєму дідусеві 17 тисяч фунтів

28 березня 2018 Читать на русском

Хавбек Борнмута Льюїс Кук напередодні провів прем'єрний матч у футболці англійської збірної, що забезпечило виграш його дідусю в букмекерській конторі.

Товариські матчі
завершено
-

21-річний хавбек на 71-й хвилині товариського матчу Англія – Італія (1:1) замінив атакувального півзахисника МЮ Джессі Лінгарда та зіграв дебютний поєдинок у складі національної команди. Це дозволило його дідусеві оформити виграш у розмірі 17 тисяч фунтів, повідомляє Team FA.

Англія не зуміла втримати перемогу над Італією

Раніше Кук-старший поставив 500 фунтів із коефіцієнтом 33/1 на те, що його внук зіграє свій прем'єрний матч за англійську збірну до 26 років. Півзахиснику Борнмута вдалося дебютувати на п'ять років швидше.

Подібні ставки є звичним явищем для Великої Британії. Найвідомішою подібною до нинішньої історії є ставка батька колишнього воротаря Ліверпуля та Уїгана Кріса Кіркленда на те, що той дебютує за збірну Англії до 30 років. Коли кіперу було лише 11, то Кіркленд-старший поставив 100 фунтів із коефіцієнтом 100/1 на такий розвиток подій. Воротар зумів зіграти прем'єрний матч у 25.