УКР РУС

"Львів не сприймають як суперкоманду": екс-захисник Динамо здивував відвертим зізнанням

8 січня 2023 Читать на русском

Вже колишній оборонець "містян" Павло Полегенько поділився емоціями від побаченого у львівському клубі.

"Враження від Львова лише позитивні. Я так розумію, що всі не сприймають Львів як суперкоманду, але там усе на найвищому рівні. Починаючи від медицини та закінчуючи керівництвом, підготовкою футболістів, базою.

Львів офіційно оголосив про відхід свого лідера у клуб Першої ліги – захисника хотіли Шахтар та Зоря

Усі питання вирішуються. Скажу найголовніше: там футболіст думає лише про футбол. Клуб робить для цього все та вирішує будь-які побутові питання. Тому в мене лише позитивні емоції та відгуки про цей клуб. Я кому не розповідаю, то ніхто не вірить, що там усе на найвищому рівні. Але це справді так.

Сподобалося працювати і з головним тренером Львова Олегом Дулубом. Усі тренування короткі, ігрові та інтенсивні. Він має сучасний підхід.

Чому покинув Львів? У нас із клубом була домовленість і так вийшло, що ми справді за взаємної згоди припинили співпрацю. Так буває у футболі. Можливо, у керівництва спитайте щось", – сказав Полегенько у коментарі виданню Український футбол.

Нагадаємо, Павло виступав за Львів з жовтня 2022 року і встиг віддати 1 асист у 9 матчах. Transfermarkt оцінює гравця у 300 тисяч євро.

До слова, "містяни" пішли на зимову паузу на останній сходинці турнірної таблиці УПЛ, набравши 9 очок.

"Навіщо тобі той футбол? Грай у джокер": забивав Динамо 90-х, ділив номер з Тимощуком, вигравав у карти по 400 доларів