УКР РУС

Лужний відтерміновує відставку? "Таврія" - "Кривбас" - 2:0. ВІДЕО

16 вересня 2012 Читать на русском

Команда Олега Лужного не просто перемогла, здобувши свою третю перемогу у чемпіонаті, а зробила це показавши змістовну гру.

Власне, думки на полі гравцям “Таврії” не вистачало у попередніх матчах, і свої звитяги вони швидше вимучували, аніж здобували легко і впевнено.

Напевне саме через це почали потроху говорити про відставку Олега Лужного. Та ще й у попередньому турі сімферопольці поступилися аутсайдеру.

У звітному ж матчі Олег Романович оновив склад ледь не наполовину, зокрема залишивши на лаві запасних Максима Калініченка. Такі зміни принесли результат вже на старті матчу. Господарі одразу ж заволоділи ініціативою, не дозволяючи суперникам навіть перейти на власну половину поля.

Така тактика призвела до голу вже на 11-ій хвилині. Шиндер не зіпсував пасу від Буссаїді і, пробивши у ближній кут, відкрив рахунок.

А ще через три хвилини господарі отримали право виконати штрафний і Назаренко, відправивши круглого у ближню “дев'ятку”, збільшив перевагу.

Після цього гравці “Таврії” втратили не одну нагоду збільшити перевагу, однак чогось їм не вистачало в завершенні атак. А от відповіді криворіжців рідко коли були небезпечними.

У другому таймі картина гри дещо змінилася. “Таврія” хоча й почала його з атак, проте чим ближче було до завершення зустрічі, тим частіше сімферопольці притискалися до власних воріт. Напевне, на них тиснув результат. Принаймні так вважає тренер “Таврії” Олег Лужний.

Але рахунок, встановлений Назаренком на 14-ій хвилині, до завершення зустрічі більше не змінився.

Детальніше ж про матч Вам розповість наша онлайн-трансляція “Таврія” - “Кривбас”.

“Таврія” - “Кривбас” - 2:0 (2:0)

Голи: Шиндер, 11, Назаренко, 14

Попередження: Гаджиєв, 31, Романчук, 72, Погорілий, 88 - Лобжанідзе, 13, Льопа, 24, Бартуловіч, 45, Дедечко, 50, Лисицький, 89

Склади