УКР РУС

Лужний: В інших країнах гравці "Динамо" не змогли б вийти на вулицю

2 листопада 2016 Читать на русском

Екс-капітан збірної України Олег Лужний поділився враженнями від гри футболістів київського "Динамо" у Лізі чемпіонів.

"Я не розумію, як можна виступати за "Динамо" і не мати належної мотивації. Не розумію і все! Гаразд, не мали футболісти бажання викладатися на всі сто у чемпіонаті України. Але і в деяких матчах Ліги чемпіонів вони також були пасивні.

Як зрозуміти відсутність бажання у матчах Ліги чемпіонів? Це ж престижно для самих гравців. Зрештою, у таких поєдинках вони можуть себе продати в закордонні клуби. Після таких дій в Англії, Іспанії чи іншій країні публіка таких футболістів вже давно би засвистала. Вони б не змогли вийти на вулицю. А в Україні їм дозволено усе", – розповів Лужний.

Динамо" програло матч 4 туру Ліги чемпіонів проти "Бенфіки". Читайте наші підсумки та перші оцінки матчу. Дивіться огляд матчу та відео гола. Головний тренер киян Сергій Ребров розповів, що "динамівці" вбиті горем. Наставник "Бенфіки" Руй Віторія вважає перемогу своєї команди справедливою. До слова, Жуніор Мораєс повторив антидосягнення Сергія Реброва 2000 року. Також перед матчем стався неприємний епізод: португальські фанати напали на вболівальників "Динамо". Київська команда ще зберігає шанси на плей-офф Ліги чемпіонів при кількох умовах.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях