УКР РУС

Лунін може повернутися в Реал до завершення сезону, але не врятує Зідана від дефіциту воротарів

23 березня 2020 Читать на русском

Королівський клуб ризикує зіткнутися з проблемою, якщо поточний сезон затягнеться до липня через коронавірусну паузу.

Пандемія коронавірусу внесла корективи у футбольний сезон. Іспанський чемпіонат поки що офіційно призупинений до початку квітня, однак очевидно, що паузу розширять. Найближчим часом гравці не повернуться на поле, адже кількість хворих у країні зростає.

Ла Ліга може повернутись з божевільним календарем: матчі кожні 48 годин, а Ліга чемпіонів – на вихідних

УЄФА хоче, щоб сезон Прімери завершився до 30 червня. Для цього найпізніше потрібно відновити чемпіонат у середині травня та грати кожні 48 годин. Якщо ж коронавірус до того часу не відступить, а сезон затягнеться на липень, у Реала може виникнути серйозна проблема.

Зінедін Зідан залишиться з одним голкіпером – Тібо Куртуа. Орендований у ПСЖ до 30 червня Альфонс Ареола в перший день липня змушений буде повернутися у французьку команду. Таким чином, дублером Куртуа стане Дієго Альтубе – 20-річний голкіпер Кастільї, який ще не грав за головну команду.

Того ж 30 червня Реал поверне з оренд Люку Зідана (Расінг) та Андрія Луніна (Ов'єдо). Однак українець нічим не допоможе "вершковим", адже не заявлений за команду для гри в цьому сезоні.

Реал визначився з долею Луніна – на українця претендує чимало клубів

Реал може вийти з ситуації, домовившись з ПСЖ щодо пролонгування угоди Ареола. Якщо Париж не піде на зустріч, Зідан повинен сподіватися на рішення УЄФА, яке дозволить автоматично продовжити контракти до кінця "рваного" сезону.

Нагадаємо, що Куртуа на початку березня зазнав пошкодження, однак до відновлення сезону бельгієць повинен вилікуватися та набрати форму. А от у липні травма Тібо може стати катастрофічною.

Лунін як помилка Роналдо: українець змушує кусати лікті керівництво Вальядоліда