УКР РУС

Лунін готовий перейти в Інтер, – Gazetta dello Sport

31 березня 2018 Читать на русском

Міланський Інтер проявляє інтерес до воротаря Зорі Андрія Луніна. Провідне італійське спортивне видання Gazetta dello Sport інформує, що голкіпер готовий прийняти пропозицію італійського клубу.

Голкіпер Зорі Андрій Лунін може продовжити кар'єру в Інтері. Міланський клуб готовий закрити трансфер вже найближчим часом, повідомляє Gazetta dello Sport.

"Впав і думаєш: "Йо-ма-йо, зараз покажуть по всіх телеканалах!" Юрій Вернидуб – про Луніна, тренерський психоз і готовність очолити нову команду

Зазначається, що конкретної пропозиції Зоря від Інтера наразі не отримувала, проте італійці налаштовані дуже рішуче, оскільки мають конкурентів – РБ Лейпциг, Уотфорд, Реал Сосьєдад та Вольфсбург. Сам Лунін готовий прийняти пропозицію італійців.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що у Луніна є пропозиції від клубів з топ-5 чемпіонатів.

Трансферну вартість Луніна оцінюють у приблизно 10 млн євро. За інформацією Gazetta dello Sport, Інтер налаштований підписати українця, а потім віддати його у оренду в один із клубів Серії А. З часом 19-річний Лунін повинен стати заміною Саміру Хандановічу, який є нинішнім першим номером команди.

Нагадаємо, у матчі проти Саудівської Аравії Лунін став наймолодшим воротарем в історії збірної України.

"Перейти в Реал і сидіти в запасі – навіщо це мені?" Андрій Лунін – про відмову Шахтарю та Динамо, інтерес Шаблія, нове авто і "Хрещеного батька"