УКР РУС

Лучкевич – дорогий гравець, жодної Росії, Туреччини або Азії, – агент

13 січня 2017 Читать на русском

Олег Смалійчук, агент півзахисника "Дніпра" Валерія Лучкевича, розповів про трансферні перспективи гравця, якому 11 січня виповнився 21 рік .

"Чутки, що Лучкевич покине "Дніпро" взимку? Я не коментую чутки. Не потрібно бути великим експертом, щоб розуміти, наскільки велике футбольне майбутнє у Валери Лучкевича. Але ми нікуди не поспішаємо. Навіщо?

На сьогодні Валеру все влаштовує в "Дніпрі", він щасливий тут. Клуб теж розраховує на нього як на одного з лідерів. Жодної Росії, Туреччини чи Азії. Якщо Валера кудись і перейде цієї зими, то це буде значний крок вперед в його кар'єрі. Та й "Дніпро" повинен отримати за свого таланта відповідну винагороду. Валера Лучкевич – дорогий гравець. І дешеві проекти нас не цікавлять", – розповів Смалійчук.

"Дніпро" розраховує продати Лучкевича, – журналіст

"Приїхав від топового клубу по гравця збірної України. О четвертій ранку побачив його п’яним на дискотеці". Олег Смалійчук – про агентську діяльність в Іспанії

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу