УКР РУС

Луческу знову згадує суддів

2 листопада 2010

Перед матчем "Шахтар" - "Арсенал" тренер "канонірів" Мірча Луческу розповів, чого очікує від гри, а також висловив сподівання, що суддівство буде об’єктивним.

“Ми чекаємо на цю гру з моменту завершення минулої нашої зустрічі в Лондоні. За результатом ми зазнали розгромної поразки, проте грали з “Арсеналом” на рівні. Ніхто не залишився задоволеним грою, і ніхто не згоден з результатом.

Ми дуже уважно вивчили цей поєдинок, аби вийти завтра на поле в оптимальному складі. Сподіваємось показати нашим уболівальникам та й усій Європі, що тепер на полі буде зовсім інший “Шахтар”, - сказав тренер “Шахтаря”

Традиційно для себе не оминув Луческу і суддів, зокрема згадав Массімо Бузакку, який судитиме цей поєдинок: Найголовніше — хотілося б, аби було коректне суддівство і не було різниці між західною та східною Європою. Тим більше, що Бузакка живе в центрі Європи — у Швейцарії.

Я аналізую, а не просто розмовляю про суддівство. Я знаходжуся в європейському футболі більше 25-и років, саме тому і звертаю увагу на те, що відбувається.

Останнім часом виникали деякі неприємні моменти, тож мені знову довелося взятися за коментування суддівства. Скандинавські арбітри не мають права обслуговувати матчі за участі англійських команд — це моя думка. Я роблю цей висновок не лише по грі, котра була в Лондоні”.