УКР РУС

Луческу в Динамо – найжахливіше і катастрофічне рішення в житті Суркісів, – Босянок

23 липня 2020 Читать на русском

Відомий український коментатор Денис Босянок шокований призначенням Мірчі Луческу у тренерське крісло Динамо.

"Ви хочете, щоб я матюкався зараз? Я не можу цензурними словами пояснити. Як уболівальник Динамо не можу ставитися серйозно до цього рішення. Для мене це настільки неприйнятний варіант, що я до сих пір не можу його зрозуміти.

"Плювок в очі усім вболівальникам Динамо", – київські ультрас анонсували протести через призначення Луческу

Не розумію абсолютно логіки ні цього рішення, ні людини, яка його ухвалила. Це навіть не плювок в обличчя армії уболівальників клубу, а відверта і цинічна неповага до всіх справжніх фанів Динамо. Це підкреслює, що у людини, крім нездорового, абсолютно гидкого егоїзму, нічого немає в голові, якщо вона таке рішення ухвалює.

Цензурних слів просто немає. Мені здається, що це буде кінець для правління клубу, якщо воно погодилось на такого тренера. Адже ніхто зі справжніх уболівальників Динамо не може підтримати це рішення. Найбільш жахливе і катастрофічне рішення в житті двох братів.

Це настільки фантастичне явище, неприйнятне для будь-якого фана Динамо, що я навіть не можу уявити. Буде тотальний бойкот братам. Першими відреагують ультрас.

Залишати Михайличенка також не було вирішенням. Якби його залишили, не було б вольового рішення. Це не вихід. На мою думку, оптимальним варіантом зараз на посаду головного тренера Динамо є Олександр Петраков", – цитує Босянка Tribuna.

Новий тренер Динамо викликав неоднозначну реакцію у футбольної України, адже у 2004-2016 роках Луческу очолював найпринциповішого суперника киян – донецький Шахтар.

"Не знаю, як це сприймати": Маркевич оцінив призначення Луческу – Динамо не Шахтар