УКР РУС

Луческу удостоївся визнання на батьківщині – на честь тренера Динамо випустили поштову марку

8 жовтня 2020 Читать на русском

Головного тренера київського Динамо Мірчу Луческу вкотре увіковічнили на батьківщині.

Компанія Romfilatelia, яка займається випуском поштових марок на території Румунії, вирішила присвятити одну зі своїх робіт 75-річному наставнику київського Динамо Мірчі Луческу.

Луческу хотів підписати в Динамо головну зірку Румунії та втримав у Києві забивного форварда, – агент розкрила подробиці

Тренер киян, скориставшись паузою, викликаною матчами національних збірних, прилетів на батьківщину і особисто прийняв участь у презентації. До слова, марка вийшла у світ в серії "Румуни, якими ми пишаємося".

"Це незвичайна ініціатива. В рамках цієї серії на перший план виходять видатні діячі в історії країни. Ще я б відзначив серію, присвячену історичним пам'ятникам. Це все оживляє атмосферу минулих років. Що ж стосується марки... Не пам'ятаю, коли я востаннє писав листа. Однак, раніше я чи не щодня надсилав дружині листівки з тренувального табору", – цитує Луческу видання Gsp.ro.

Нагадаємо, Містер з нагоди тріумфу Шахтаря в останньому розіграші Кубка УЄФА у 2009 році став кавалером національного ордена Зірки Румунії.

"Белькевич із будь-якої позиції влучав у дев'ятку": вихованець Динамо відмовив Спортінгу і потрапив у грецьку пастку