УКР РУС

Луческу: У моїй кар'єрі ще не було таких матчів

15 вересня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Зеніта" Мірча Луческу прокоментував неймовірну перемогу своєї команди в матчі Ліги Європи проти "Маккабі".

"У моїй кар'єрі таких матчів не було, а моя кар'єра дуже довга і багата. Ми почали дуже розслаблен, і цим скористалися суперники, які почали агресивно і зібрано. Ми легко втрачали м'ячі в середині поля після пресингу, а ми знали і домовлялися, що буде такий активний пресинг.

Почали другий тайм краще, але в контратаці відзначився Кьяртанссон, потім вони забили неймовірний штрафний. Довелося міняти декількох гравців і випускати більш швидких. Це призвело до того, що ми почали грати швидше. У такій ситуації один гол може привести до того, що ти відчуваєш ентузіазм, біжиш вперед. 4:3 – дуже хороший результат, але, чесно кажучи, ми його не заслуговували, за винятком останніх 15 хвилин.

Ці 15 хвилин ми мали повну перевагу, мали ще кілька моментів. Це повинен бути пристойний урок для нас. З іншого боку, хотів похвалити господарів, які провели кращу гру з усіх матчів, які вони проводили в кваліфікації", – сказав Луческу після матчу.

Відзначимо, що "Зеніт", програючи по ходу зустрічі 0:3, зумів вирвати перемогу 4:3.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях