УКР РУС

"Луческу сказав, що з нього досить": тренер Динамо готується повідомити Суркісу про своє рішення

12 листопада 2022 Читать на русском

Мірча Луческу не готовий відпрацювати до кінця свій контракт з київським Динамо.

Інсайдом щодо планів Містера поділився Константін Ангелаке – колишній президент бухарестського Динамо, який тісно товаришує зі 77-річним фахівцем.

"Я хотів усе кинути": Луческу назвав матч, після якого ледь не пішов із Динамо

"Особисто у Мірчі Луческу все гаразд. Динамо йде як може. У тому сенсі, що команда грає там, де виходить, спадкоємності бути не може, легіонери пішли, залишились лише молоді українські футболісти.

Він сказав мені, що, можливо, цей рік буде для нього останнім, що з нього досить і йому треба подбати про себе та відпочити, щоб знайти спокій. Напевно, якщо так і далі піде, то взимку або наступного літа він скаже Суркісу: "Пане, було б добре зупинитись на цьому. Знайдіть українця, знайдіть те, що ви хочете, і рухаємось далі", – наводить слова Ангелаке Cancan.

Нагадаємо, Луческу очолив Динамо влітку 2020 року і одразу ж завоював з киянами чемпіонство і Кубок України. У поточному сезоні після 12-ти турів "біло-сині" йдуть у турнірній таблиці на 5-й сходинці, маючи у своєму активі 19 очок. Контракт румуна з київським клубом завершується 30 червня 2024 року.

Операція "Наступник": хто замінить Луческу в Динамо?