УКР РУС

"Луческу сказав, що хлопці зіграють по тайму": Вукоєвіч – про перший спаринг Динамо у 2021-му та підготовку на зборах

18 січня 2021 Читать на русском

Огнєн Вукоєвіч, асистент Мірчі Луческу, поділився своїми думками щодо початку тренувального збору в ОАЕ та щодо товариського матчу із Легією.

Товариські матчі
завершено
-

"У нас триває підготовчий період. Попередні два дні було дуже хороше навантаження, багато працюємо з м'ячем. Сьогодні відбулось ранкове тренування перед першим матчем цього року – з варшавською Легією, чемпіоном Польщі. Повинна бути дуже хороша гра, тому що у Легії це передостанній спаринг на зборах перед відновленням чемпіонату.

Динамо визначилось із третім спаринг-партнером на зборах в ОАЕ

Наша ранкова робота була спрямована на тактику: захисники й опорники відпрацьовували елементи оборони, а решта гравців провели розминку, грали в квадратах. У нас було всього 45 хвилин, щоб футболісти добре підготувалися до сьогоднішньої контрольної гри.

Звичайно, важко. Але, як я вже сказав, ми проходимо підготовчий період, під час якого нам необхідно виконати завдання, які Містер вимагає в тактичному плані. Фізична готовність також закладається поступово, крок за кроком. У нас є достатньо часу, попереду ще збір у Туреччині. Гравці встигнуть відпочити та підійти свіжими до першого після перерви туру чемпіонату України та матчу з Брюгге в Лізі Європи. До того моменту команді потрібно бути на стовідсотковому рівні готовності.

Містер сказав, що хлопці зіграють по тайму у матчі з Легією, він надасть шанс усім футболістам. Кожен виконавець зможе показати свої якості та претендувати на стартовий склад", – цитує Вукоєвіча офіційний сайт Динамо.

До слова, окрім поєдинку з Легією, в киян ще заплановані спаринги із солігорським Шахтарем (21 січня о 15:00) та Аджманом із ОАЕ (22 січня о 16:15).

Як Динамо у січні (!) грало в єврокубках: ляпас у Глазго, крадені шуби і політичний скандал