УКР РУС

Луческу різко відповів на чутки щодо майбутнього – тренера Динамо сватали у кризовий клуб

23 квітня 2023 Читать на русском

Головний тренер Динамо Мірча Луческу, який найближчим часом тимчасово не виконуватиме свої функції, спростував чутки, які розповсюджувались румунською пресою.

Тамтешні ЗМІ прогнозували, що 77-річний фахівець остаточно піде зі столичного українського клубу й очолить бухарестський Рапід на батьківщині.

"Луческу потисне руку Суркісу і поїде з Києва": тренеру Динамо знайшли новий клуб у Європі

"Це виключено, про таке навіть йтися не може. Аді (Адріан Муту, нинішній тренер команди – прим.) молодий. Він не повинен здаватися за жодних обставин. Усі проходять через такі важкі моменти, так буває у футболі. Це загартовує, робить сильнішим.

Фанати не звільняють і не призначають тренера у команду. Так має бути навіть у Рапіді, де вболівальники, як відомо, дуже пристрасні. Я не знаю ситуації, складу, але зрозуміле одне – Муту має робити свою роботу, а не здаватися", – цитує Луческу gsp.ro.

Зауважимо, що зараз колектив із Бухареста перебуває у кризі – аж передостаннє місце (5 із 6) у турнірній таблиці своєї групи чемпіонату Румунії.

Мірча очолив Динамо влітку 2020-го і в першому ж сезоні виграв з командою усі внутрішні трофеї. У поточній кампанії кияни посідають лише 4 місце УПЛ. Контракт румуна розрахований до літа 2024-го.

Луческу варто піти: головна проблема румуна, дороговказ від Шахтаря і гідна заміна іншим іноземцем, якого ви знаєте