УКР РУС

"Це була моя помилка": Луческу пояснив, чому Бущан пропустив гру з Олександрією

11 листопада 2022 Читать на русском

Головний тренер Динамо Мірча Луческу розповів, чому залишив Георгія Бущана на лаві запасних після поєдинку з Фенербахче.

"Чому Бущан залишився у запасі? Це була моя помилка – Георгію рано було виходити на поле у ​​матчі з Фенербахче. Він повернувся з таким ентузіазмом та бажанням, що я його поставив до складу. Але він не був готовий. Йому потрібен був час. Можливо, в наступному матчі він зіграє.

Динамо – Олександрія: Луческу розкрив причину покращення результатів та має питання до арбітра

Чи було для нього особисто важливо зіграти проти турків? Ні, жодного підґрунтя не було. Просто Жора повернувся з величезним бажанням та хотів зіграти. За винятком виходу під час першого голу, в решті епізодів він зіграв добре, рятував при виході один в один.

Але відчувалося, що після травми йому ще складно було включитися в цю гру, тому що під час гри мені доводилося багато разів йому говорити, щоб він починав від воріт наші атаки, але він віддавав перевагу довгим передачам, після яких ми втрачали м'яч і віддавали супернику перевагу. Але це все можна виправити.

Руслан Нещерет відмінно тренується, поводиться. Вони – гравці збірної. Мені потрібно знайти баланс, аби вони обидва грали. Обидва – гравці високого рівня", – наводить слова Луческу офіційний сайт Динамо.

Динамо завдало Олександрії першої поразки за 7 матчів УПЛ – нерви і чуття Луческу, помилки судді, дебютний гол легіонера