УКР РУС

Луческу: Настає момент, коли я повинен сказати, що це кінець

16 березня 2023 Читать на русском

Головний тренер Динамо Мірча Луческу висловився щодо свого майбутнього у столичному клубі.

"Вам може бути цікаво, чому я все ще перебуваю в Україні? Я ніколи не був боягузом. Навіть зараз, хоча все надзвичайно складно. З такою ситуацією я міг би влітку поїхати у Фенербахче. Динамо запросило мене 2 роки тому, мене переконали. Я прийшов та досягнув успіху.

Лобановський та Луческу опинились у топі тренерів, які ніколи не вигравали Лігу чемпіонів – рейтинг FourFourTwo

Три титули за рік, після чого сталося це божевілля, ця війна, нещастя, а потім все повністю змінилося. Я залишився, бо без футболу не витримаю. Але не знаю, як довго залишуся, адже настає момент, коли я повинен сказати, що це кінець. Звичайно, я думаю про це, але такий варіант поки не розглядав. Не видно світла в кінці тунелю, не знаєш, що відбувається. Це важко.

Тренер, який звик до успіху, страждає вдвічі більше, ніж той, хто звик до іншого. Дуже важко, коли ти все життя боровся за перемогу, а потім змирився з ненормальною ситуацією. Перш за все, ти думаєш тільки про те, що відбувається, про тих, хто страждає. Я думаю про моїх гравців. Вони мають інші проблеми, пов'язані з родиною та друзями. Це нелегко", – цитує Луческу Sport Total.

"За вихід в ЛЄ отримали по 50 тисяч доларів": легенда МетаДона – про дзвінки Луческу, топового Мхітаряна, 1:9 від Динамо