УКР РУС

"Луческу був би найкращим наставником для збірної України": Метревелі пропонує УАФ домовитися із Суркісами

2 серпня 2021 Читать на русском

Експерт каналів "Футбол" Михайло Метревелі хоче бачити наставника Динамо Мірчу Луческу біля керма збірної України.

"Для мене відхід Шевченка став несподіванкою. Я розумію, контракт закінчився. У Андрія, напевно, інші плани. Потрібно йому подякувати за те, що він зробив для нашої країни і саме для нашої національної збірної.

Павелко назвав причини відходу Шевченка та спрогнозував майбутнє тренера

Проаналізувати успіхи, невдачі цього циклу і найголовніше тепер – потрібно думати про те, хто буде наступником і хто продовжить славні традиції, які заклав Андрій Миколайович в нашій збірній. Шевченко всіх підготував, що продовжувати контракт він не буде. Для нього це найкращий період, щоб піти зовсім або на якийсь час. Він вивів команду в 1/4 Євро. Бог допоміг. Шевченко зробив все, що можна. Він налаштував команду на атакувальний стиль гри. Ми йому аплодуємо. Він йде.

При всій повазі до наших вітчизняних тренерів, я вважаю, що найкращим наставником для збірної України сьогодні, який міг би ще далі, можливо, піти і вдосконалити нашу гру – це був би Мірча Луческу. Втім, це якщо УАФ зможе домовитися з власниками київського Динамо, заплатити велику компенсацію, вмовити", – заявив Метревелі в ефірі Великого футболу.

Хто очолить збірну України після Шевченка – 12 кандидатур