УКР РУС

Луческу може очолити збірну України – Динамо вже знайшло легендарну заміну, – румунський ЗМІ

6 серпня 2021 Читать на русском

Схоже, тепер і Мірча Луческу опинився серед претендентів на вакантне місце у збірній України після відходу Андрія Шевченка.

76-річний фахівець є головним претендентом на пост головного тренера збірної України, стверджує провідне румунське видання Sport.ro з посиланням на джерела у Києві.

Павелко: У понеділок збірна України отримає новий тренерський штаб

Відзначається, що самому Луческу буде легко адаптуватись у головній команді країни, адже основний кістяк складається з гравців Динамо. Жодні конкретні деталі потенційного призначення не повідомляються.

У разі відходу Мірчі до "синьо-жовтих", його місце на чолі Динамо може посісти Георге Хаджі – ще одна легендарна постать в румунському футболі. На цю кандидатуру нібито звернув увагу особисто президент киян Ігор Суркіс. Сам Хаджі очікує на "серйозний проект і зарплатню в 3 мільйони євро".

Нагадаємо, після відходу Андрія Шевченка головним претендентом на вакантне місце українські ЗМІ називають Мирона Маркевича, а запасним варіантом – Олексія Михайличенка. Також у пресі лунали імена Сергія Реброва, Джанні Де Б'язі і Юргена Клінсманна.

Хто очолить збірну України після Шевченка – 12 кандидатур