УКР РУС

Металург погромом повернув лідерство, ЛНЗ вдруге в сезоні втратив очки, Лівий берег виграв дербі Києва: Друга ліга

17 вересня 2021 Читать на русском

Відбулись одразу кілька поєдинків 9-го туру Другої ліги. Результати матчів за участі ЛНЗ, Лівого берега, МФК Металург та інших команд дізнавайтесь у цій новині.

Друга ліга, 9-й тур

Дніпро Черкаси – Епіцентр – 1:3

Голи: Кос, 29 – Ничипоренко, 20, да Сілва, 42, Кравченко 67

Миколаїв – Кристал – 2:1

Голи: Кравченко, 14, Нечипоренко, 32 – Клюєв, 13

Мункач – ЛНЗ – 1:1

Голи: Галас, 50 – Долінський, 81

Лівий берег – АФСК Київ – 2:0

Голи: Рогульський, 7 (аг), Коваль, 14

МФК Металург – Суми – 5:0

Голи: Сидоров, 6, 22, Шалфеєв, 30, Загальський, 38, Коваленко, 57

Черкаський Дніпро та Епіцентр, схоже, дуже добре відпрацьовували гру в атаці під час кутових, адже усі м'ячі у зустрічі були забиті виключно після розіграшу корнерів. Але команда з Дунаївців була влучнішою і відзначилась трьома голами, пропустивши лише один.

Пучков розкрив причини свого відходу з посади наставника Таврії

А от Мункач та ЛНЗ були стриманішими та провели першу половину зустрічі у розвідці. Одразу по перерві закарпатці забили – м'яч після удару з рикошетом залетів за комірець кіперу. Але один із лідерів групи А не здавався і знайшов щастя на подачі з кутового, яку замкнув Долінський. Більше команди не забивали, а тому це перша в сезоні нічия для ЛНЗ та друга втрата очок (черкасці раніше поступились Лівому берегу).

Миколаїв та Кристал теж дуже жваво розпочали зустріч, наколотивши до перерви три м'ячі. У другій 45-хвилинці херсонці намагались вирвати бодай нічию, але їм це не вдалось. Миколаїв же святкував перемогу. Звитягу вдалось здобути і Лівому берегу у столичному дербі проти АФСК Київ, який пропустив двічі на старті першого тайму.

А от МФК Металург, який після перемоги Миколаєва опустився на друге місце, повернув собі лідерство у групі В. Посприяв цьому погром Сум, які пропустили аж 5 м'ячів і нічим не змогли відповісти.

Турнірна таблиця Другої ліги сезону 2021/22