УКР РУС

"Ліверпуль" здолав "Сандерленд", "Лестер" вирвав нічию в "Мідлсбро"

26 листопада 2016 Читать на русском

У 13 турі АПЛ "Крістал Пелас" у неймовірному матчі програв "Суонсі", а "Халл Сіті" розписав нічию з "Вест Бромвічем".

Після втрати очок у матчі з "Саутгемптоном" "Ліверпуль" дозволив конкурентам себе наздогнати і навіть перегнати. Сьогодні підопічним Юргена Клоппа протистояв аутсайдер першості "Сандерленд", тому запас пунктів обов'язково мав поповнитися. На 75 хвилині Оріджі сам створив переможний гол, який втримав мерсисайдців у боротьбі за лідерство.

"Лестер" дивує всіх у Лізі чемпіонів, а от на внутрішній арені справи йдуть не найкращим чином. "Лиси" могли зазнати третьої поразки поспіль, адже на гол Мареза з пенальті "Мідлсбро" відповів двома точними ударами Негредо. Однак на останній хвилині матчу Слімані реалізував другий 11-метровий у матчі та допоміг чемпіонам набрати одне очко.

Шалений матч на "Ліберті Стедіум" видали "Суонсі" та "Крістал Пелас". Перший тайм закінчився нічиєю 1:1, а після перерви почалася справжня гольова феєрія. Дубль Фера закріпив перевагу господарів, але Томкінс та Бентеке за допомогою капітана валлійців Корка перевернули все з ніг на голову. Однак і на цьому все не закінчилося. У доданий арбітром час Льоренте оформив дубль і перетворив цей матч на один з найвидовищніших та найнапруженіших в історії АПЛ.

Ще один матч звітного туру між "Халл Сіті" та "Вест Бромвічем" закінчився мировою. Здобути "тиграм" одне очко асистом допоміг колишній нападник "Динамо" Мбокані.

Англія. АПЛ, 13 тур

"Халл Сіті" – "Вест Бромвіч" – 1:1

Голи: Доусон, 72 – МакОулі, 34

"Суонсі" – "Крістал Пелас" – 5:4

Голи: Сігурдссон, 36, Фер, 66, 68, Льоренте, 90+1, 90+3 – Заха, 19, Томкінс, 75, Корк, 82 (аг), Бентеке, 84

"Ліверпуль" – "Сандерленд" – 2:0

Голи: Оріджі, 75, Мілнер, 90 (пен)

"Лестер" – "Мідлсбро" – 2:2

Голи: Марез, 34 (пен) Слімані, 90+4 (пен) – Негредо, 13, 71