УКР РУС

"Ліверпуль" у шаленому матчі переміг "Крістал Пелас"

29 жовтня 2016 Читать на русском

В матчі 10-го туру АПЛ "Ліверпуль" переміг "Крістал Пелас" з рахунком 4:2.

Гра, в якій атака суттєво переважала захист. Особливо продуктивно діяли гравці групи атаки "Ліверпуля", які з перших же хвилин матчу почали діяти досить активно. На 16-й хвилині після скидки Морено забив Емре Джан. Проте господарям вдалось дуже швидко відповісти: Ловрен невдало зробив передачу на Каріуса, чим скористався Макартур, який випередив воротаря і точно пробив головою. Але як же швидко підопічні Клоппа знову вийшли вперед – цього разу через 4 хвилини Ловрен виправив свою помилку, замкнувши подачу з кутового від Коутінью.

Гра продовжувала йти майже без центру поля. А драматизму їй додав знову ж таки гол, забитий ударом головою: Макартур оформив дубль на 33-й хвилині, пробивши Каріуса після подачі Заха. "Ліверпуль" знову пішов забивати: у стійку влучали Морено і Коутінью, чудовий момент не зміг вдало завершити Мане. Але гол таки прийшов – і як ви думаєте, звідки? Правильно, після подачі з кутового. Матіп невідпорно пробив з другого поверху – 3:2 на користь мерсисайдців.

Другий тайм видався не таким результативним, але інтрига трималася до самого кінця поєдинку, адже небезпечні та гострі атаки вдавалися обом командам. Тим не менш, останній гол у матчі вдалось забити "Ліверпулю". Хендерсон чудовим пасом знайшов Фірміно, який одним дотиком перекинув Манданда. Після цього гостям таки вдалось трохи заспокоїти гру і довести цю гольову феєрію до своєї перемоги.

Набравши 3 очки, "Ліверпуль" посідає третє місце, проте маючи таку ж кількість очок, як і "Арсенал" з "Манчестер Сіті" (у всіх – по 23 очки). "Крістал Пелас" йде на 12-му місці з 11-ма очками.

Англія. АПЛ, 10 тур.

"Крістал Пелас" – "Ліверпуль" – 2:4

Голи: Макартур, 18, 33 – Джан, 16, Ловрен, 22, Матіп, 44, Фірміно, 71.