УКР РУС

Ліверпуль розгромив Рому та максимально наблизився до фіналу Ліги чемпіонів

24 квітня 2018 Читать на русском

Мерсисайдці вдома переграли римських гостей з рахунком 5:2 в першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

До середини першого тайму на полі була рівна гра, після чого Ліверпуль увімкнувся та пішов на перерву з комфортною перевагою. Мерсисайдці повели в рахунку на 36 хвилині – Мохамед Салах розкішним ударом влучив у дальню "дев'ятку".

Ліверпуль продовжував створювати моменти і в компенсований час подвоїв перевагу – знову відзначився єгиптянин. Він отримав чергову чудову передачу від Фірміно, вирвався на оперативний простір і елегантно перекинув Алісcона.

У другому таймі Рома швидко отримала третій гол у власні ворота. Салах відгукнувся на пас по правому флангу, зблизився з воротами та ідеально асистував Мане. Пройшло 5 хвилин – і рахунок взагалі став непристойним. Мохамед ще раз отримав м'яч справа та прострілив на дальню стійку, куди набіг Фірміно. Згодом Роберто після подачі Мілнера з кутового оформив дубль.

Ліверпуль – Рома – 5:2 – відео голів і огляд матчу

Наприкінці зустрічі Рома повернула невеличку інтригу, забивши 2 м'ячі у відповідь. Спершу Джеко скористався феноменальним закиданням Наінгголана та розстріляв Каріуса, а потім Перотті реалізував пенальті, призначений за гру рукою Мілнера.

Ліверпуль переміг з рахунком 5:2 та максимально наблизився до фіналу Ліги чемпіонів. Матч-відповідь, в якому Рома спробує створити ще одне диво, відбудеться 2 травня в Римі на Олімпіко.

Детальний звіт про матч:

Ліверпуль – Рома: Салах – феноменальний, а римляни мають мало підстав для повторення дива

Ліга чемпіонів. 1/2 фіналу, перший матч

Ліверпуль – Рома – 5:2

Голи: Салах, 36, 45+1, Мане, 56, Фірміно, 61,69 – Джеко, 81, Перотті, 85 (пен)