УКР РУС

"Ліверпуль" намагається втримати Коутінью від переходу в "Барселону" або ПСЖ

9 жовтня 2016 Читать на русском

Бразильський півзахисник "Ліверпуля" Філіппе Коутінью потрапив у сферу інтересів "Барселони" та ПСЖ.

Іспанський гранд перебуває у пошуку молодого плеймейкера, який зміг би у найближчому майбутньому замінити Андреса Іньєсту. Погляди каталонців впали на лідера "Ліверпуля".

Дізнавшись про серйозний інтерес "Барселони", мерсисайдці почали готувати новий контракт для Коутінью з покращеними умовами, інформує Mirror.

Окрім "блаугранас", бразильським півзахисником прагне підсилитись ПСЖ. У французькому клубі наразі є два плани на наступне літнє трансферне вікно. ПСЖ спробує придбати суперзірку рівня Роналду чи Неймара. Якщо ж цей варіант не вдасться реалізувати, то парижани перейдуть до спроби купити якісного креативного півзахисника та забивного нападника.

Повідомляється, що у шорт-листі ПСЖ присутнє ім'я Коутінью, як одного з приорітнетних гравців для придбання. Чемпіон Франції готовий викласти за лідера "Ліверпуля" 60 мільйонів євро, стверджує Le10 Sport.

Відзначимо, що контракт Коутінью з англійським клубом розрахований до літа 2020 року, а його трансферна вартість, за версією transfermarkt, складає 35 мільйонів євро.

Червона спека. Чому "Ліверпуль" стане чемпіоном

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях