УКР РУС

Лісовий: Іноді запрошують на тренування з основним складом "Зеніта"

20 листопада 2016 Читать на русском

Нападник молодіжного складу "Зеніта" Даниїл Лісовий, який є вихованцем київського "Динамо", поділився враженнями від дебюту за російський клуб.

"З шести років я виступав за київське "Динамо". Не так давно у мене закінчився контракт з "Динамо", після чого надійшла пропозиція від "Зеніта". Ось так я опинився тут. В основному я тренуюся з молодіжним складом, але іноді запрошують на тренування з основним складом і "Зенітом"-2. Я приїхав на перегляд в травні, а з липня повноцінно тренуюся.

Я очікував трохи іншого дебюту. Хотілося перемогти. Щось не вийшло в командній грі, тому що ви бачили, що моменти ми створювали. Не думаю, що ми грали гірше за "Крилья Совєтов". Якщо порівнювати з українським футболом, то це приблизно той же рівень. Єдине, що Прем'єр-ліга в Росії зараз сильніша", – цитує Лісового офіційний сайт "Зеніта".

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу