УКР РУС

"Ліон" здійснив камбек в матчі проти "Бешикташа"

14 квітня 2017 Читать на русском

В чвертьфіналі Ліги Європи ліонський "Олімпік" в напруженому матчі здолав "Бешикташ" – 2:1. Вирішальний м'яч "ткачі" забили завдяки прикрій помилці воротаря турків Фабрі.

Після вікторії над міцною "Ромою" ліонським "ткачам" протистояв "Бешикташ". Команда Шенола Гюнеша в 1/8 фіналу пройшла "Олімпіакос". Також в поки що останньому турі чемпіонату Туреччини, 27, "Бешикташ" у важкому поєдинку здолав "Трабзонспор", вирвавши перемогу в компенсований час – 4:3.

Матч в Ліоні розпочався на 45 хвилин пізніше зазначеного часу. Причиною затримки стала ганебна поведінка "вболівальників".

Перший тайм залишився за гостями: Таліска, швидко розігравши штрафний удар, віддав зручний пас на Бабеля. Посеред другого тайму з м’ячем завозився Марсело, якого спритно обікрав Ляказетт. Нападник "Олімпіка" обіграв воротаря Фабрі, але не поцілив у ближній кут. На 77 хвилині гравець господарів після подачі з кутового із кількох метрів влучив у стійку.

На 83 хвилині Толіссо несильним ударом зрівняв рахунок. Буквально через мить канадський захисник турків Атіба Хатчісон віддав не надто зручний пас на свого воротаря Фабрісіо. Голкіпер замість того, аби вибити м’яча подалі, взявся обігрувати трьох (!) "ткачів". Морель сферу відібрав та вивів французький клуб вперед.

Рахунок 2:1 залишився до фінального свистка. Французи роблять хорошу заявку для виходу до наступної стадії турніру.

Ліга Європи. 1/4 фіналу, перший матч

"Ліон" – "Бешикташ" – 2:1

Голи: Толіссо, 83, Морель, 85 – Бабель, 15