УКР РУС

Ліга Європи: ЦСКА на виїзді сенсаційно переміг Ліон, Зальцбург та Борусія Д розійшлися безгольовою нічиєю

15 березня 2018 Читать на русском

В матчах-відповідях 1/8 фіналу Ліги Європи ЦСКА у напруженому матчі здобув сенсаційну перемогу над Ліоном, Зальцбург втримав прийнятний для себе результат в протистоянні з Борусією Дортмунд.

ЦСКА сенсаційно здолав Ліон та пройшов до 1/4 фіналу. Головін наприкінці першого тайму красивим ударом в дальню дев'ятку відкрив рахунок. По перерві Корне у досить суперечливому епізоді (м'яч вийшов за межі поля від Феррі, але арбітри цього не помітили) зрівняв рахунок. Але майже одразу Муса вивів москвичів вперед в рахунку, аза 5 хвилин Вернблум збільшив перевагу ЦСКА. Діас на 71 хвилині скоротив відставання, але для виходу в 1/4 фіналу Ліону необхідно було забивати ще один м'яч і в підсумку росіяни здобули перемогу в двоматчевому протистоянні.

Зальцбург та Борусія Дортмунд зіграли в Австрії в безгольову нічию. Команди мали достатньо моментів, але проблеми з реалізацією були в обох команд. За результатом двоматчевого протистояння з турніру вилітає саме команда Андрія Ярмоленка, оскільки в першій грі Зальцбург переміг на виїзді з рахунком 2:1.

Ліга Європи 2017/18, 1/8 фіналу, матчі-відповіді

Ліон – ЦСКА – 2:3

Голи: Корне, 58, Діас, 71 Головін, 39, Муса, 60, Вернблум, 65

Зальцбург – Борусія Д – 0:0