УКР РУС

Ліга Європи, груповий раунд, 3 тур. Анонс

20 жовтня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчів 3-го туру групового раунду Ліги Європи, які відбудуться у четвер 20 жовтня.

Група A

МЮ – "Фенербахче"

20 жовтня, 22:05. Манчестер, "Олд Траффорд". Телетрансляція на каналі "Футбол 1".

Після матчу з "Зорею" МЮ провів в чемпіонаті Англії 2 зустрічі, які принесли йому лише 2 очки. Не надто переконлива форма, в якій знаходиться команда Моурінью, підштовхує до думки, що з "Фенербахче" манкуніанці можуть мати складнощі. Турки наразі знаходяться на лідерських позиціях в групі, із 4-ма очками в активі, в МЮ ж – 3 очки. Гостроти протистоянню додасть наявність в заявці "канарок" колишнього форварда МЮ Робіна ван Персі.

Ван Персі: Матч проти МЮ буде особливим для мене

"Фейєнорд" "Зоря"

20 жовтня, 22:05. Роттердам, "Стадіон Фейєнорд". Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Розширений анонс матчу читайте незабаром на нашому сайті.

Турнірна таблиця групи А

Група B

"Олімпіакос" – "Астана"

20 жовтня, 22:05. Пірей, "Георгіос Караіскакіс"

"Олімпіакос" після двох перших турів опинився на 2 місці в групі. Наразі греки мають в активі 3 очки, і гратимуть сьогодні із аутсайдером квартету – "Астаною". В Піреї "Олімпіакосу" потрібна перемога, аби не відставати від АПОЕЛа, який незвично добре розпочав груповий раунд.

"Янг Бойз" АПОЕЛ

20 жовтня, 22:05. Берн, "Стад-де-Суісс"

Кривдники "Шахтаря" в особі "Янг Бойз" сьогодні зустрічатимуться з лідером групи B. Швейцарці поки мають лише 1 очко в активі, а тому вірогідна поразка від кіпріотів може поставити хрест на продовженні боротьби в наступному раунді Ліги Європи.

Турнірна таблиця групи В

Група C

"Сент-Етьєн" – "Габала"

20 жовтня, 22:05. Сент-Етьєн, "Жоффруа Гішар"

Команда Романа Григорчука сьогодні випробовуватиме свої сили у Франції, де зустрічатиметься з передостанньою командою групи. "Сент-Етьєн", на відміну від "Габали", вже має 2 очки, а от азербайджанці спромоглися лише на дві поразки в перших турах групового етапу. Невтішна турнірна картина може мотивувати їх на якісну гру в Сент-Етьєні.

"Майнц" "Андерлехт"

20 жовтня, 22:05. Майнц, "Майнц Арена"

Матч між "Майнцом" і "Андерлехтом" матиме зміст змагання за першу сходинку в групі С. Обидві команди мають по 4 очки і не планують збавляти оберти, аби раптом не підпустити близько до себе "Сент-Етьєн" чи "Габалу". Орендований динамівець Лукаш Теодорчик готовий допомогти "Андерлехту" очолити квартет і забезпечити спокійне потрапляння команди до наступного раунду Ліги Європи.

Гол Теодорчика приніс чергову перемогу "Андерлехту"

Турнірна таблиця групи С

Група D

АЗ – "Маккабі" (Тель-Авів)

20 жовтня, 22:05. Алкмаар, "АФАС"

В Нідерландах сьогодні зустрінуться невдахи групи D. І АЗ, і "Маккабі" ще не святкували перемог, тож опинилися в ролі наздоганяючих. Якщо АЗ спромігся на нічию у двох матчах, то "Маккабі" не зміг домогтися навіть цього. Більше шансів, безперечно, мають господарі, які в разі перемоги можуть попсувати нерви "Дандолку", який злетів на 2 сходинку в таблиці після ганебного розгрому АЗ в Росії.

"Дандолк" "Зеніт"

20 жовтня, 22:05. Дублін, "Талла"

Колектив "Зеніта" на чолі з Мірчею Луческу прибув на "Смарагдовий острів", аби відчути на собі хвалений характер ірландців. Пітерці знищили АЗ в минулому турі, і воліли б продовжити свій переможний шлях із "Дандолком", щоб гарантувати собі місце в наступному раунді турніру. Що стосується господарів, то вони вже мають перемогу над "Маккабі" і нічию з АЗ.

Луческу дорікнув легіонерам "Зеніта" та виправдав "дитячого" Кокоріна

Турнірна таблиця групи D

Група E

"Рома" – "Аустрія"

20 жовтня, 22:05. Рим, "Олімпіко"

Зустріч римлян із "Аустрією" може стати знаковою для лідера і легендарного форварда команди Франческо Тотті. Якщо Тотті вийде на поле в матчі проти "Аустрії", то проведе свій сотий поєдинок в турнірах УЄФА. Крім цього, "Рома" має шанс в очному поєдинку відірватися від найближчого переслідувача в групі в особі "Аустрії", яка також має 4 очки в активі після двох перших турів групового раунду Ліги Європи.

Роналду: Тотті – один із найвеличніших футболістів

"Вікторія Пльзень" "Астра"

20 жовтня, 22:05. Пльзень, "Дусан Арена"

Чеський колектив сьогодні зустрічатиме гостей з румунії. "Вікторія" ще залишає за собою непогані шанси на вихід з групи, і показала, що вміє бути незручним суперником, зігравши внічию з "Ромою" і "Аустрією" в попередніх турах. "Астра" наразі є головною невдахою квартету E, адже досі має нульовий результат. Виправити своє невтішне становище румуни намагатимуться з "Вікторією".

Турнірна таблиця групи E

Група F

"Генк" – "Атлетік"

20 жовтня, 22:05. Рим, "Генк Арена"

"Генк" Руслана Маліновського досі не може розраховувати на поміч українця, який відновлюється після важкої травми. Проте ця кадрова втрата не завадила бельгійцям здобути впевнену перемогу над "Сассуоло" в минулому турі (3:1). Ситуація в групі F після двох перших турів взагалі дуже цікава – усі 4 команди мають по 3 очки і очевидного фаворита або ж аутсайдера в квартеті немає. Можливо, саме сьогодні хтось із пари "Генк" – "Атлетік" внесе свої корективи в загальну розстановку сил у групі.

"Рапід Відень" "Сассуоло"

20 жовтня, 22:05. Відень, "Вестштадіон"

Так само, як і "Генк" із "Атлетіком", пара "Рапід Відень" – "Сассуоло" має всі шанси вирватися в лідери, чи навпаки – опинитися серед наздоганяючих. Італійці завітають до Відня, але зовсім не для того, аби оцінити його красу. "Сассуоло" налаштоване реабілітуватися перед фанами за раптову поразку від "Генка" в 2 турі.

Турнірна таблиця групи F

Група G

"Стандарт" – "Панатінаїкос"

20 жовтня, 22:05. Льєж, "Моріс Дюфрен"

Обидвом суперникам, які зустрінуться між собою в Бельгії, ще не доводилося святкувати перемогу в групі. Греки опустилися на останнє місце і чекають на здобуття перших балів, ну а "Стандарт", який може похвалитися лише нічиєю з "Сельтою", зайняв 3-ю позначку. Для обидвох команд ще не все втрачено, проте, щоб повернутися в боротьбу за вихід із групи, доведеться здобувати очки вже сьогодні.

"Сельта" "Аякс"

20 жовтня, 22:05. Віго, "Балаідос"

Найпершим претендентом на вихід до наступного раунду турніру став "Аякс". Голландці не мали проблем у перших двох матчах, впоравшись на виїзді з "Панатінаїкосом", а також обігравши вдома "Стандарт". Візит до Іспанії може бути головним випробуванням для них на шляху до збереження комфортного лідерства, адже "Сельта" ще не знала поразок в групі G.

Турнірна таблиця групи G

Група H

"Шахтар" – "Гент"

20 жовтня, 20:00. Львів, "Арена Львів". Телетрансляція на каналах "Україна" і "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Розширений анонс матчу читайте незабаром на нашому сайті.

"Коньяспор" "Брага"

20 жовтня, 20:00. Конья, "Торку Арена"

Дебютант єврокубків "Коньяспор" досі не здобув жодного очка, програвши обидва матчі в двох минулих турах. На своїй домашній арені, де завжди панує шалена підтримка фанів, турки спробують здивувати колишню команду Паулу Фонсеки. "Брага" також не має багато приводів до розслабленості, адже 1 нічия з "Гентом" навряд чи зможе допомогти їм забезпечити собі вихід до наступного раунду Ліги Європи.

"Шахтар" заплатив за Фонсеку хорошу компенсацію, – президент "Браги"

Турнірна таблиця групи H

Група I

"Краснодар" – "Шальке"

20 жовтня, 20:00. Краснодар, "Кубань"

В сьогоднішньому матчі в Краснодарі зустрінуться два беззаперечні лідери групи I. "Краснодар" неочікувано легко (5:2) розібрався в минулому турі з "Ніццою", яка тримає перше місце (!) в чемпіонаті Франції, а до цього мінімально здолав "Зальцбург". Так само, як і росіяни, свої 2 перемоги отримав і "Шальке" Євгена Коноплянки. Сьогодні вирішуватиметься, хто з цих двох гідних суперників гідний першого місця в групі I.

Ще один конкурент Коноплянки в "Шальке" вибув через травму

"Зальцбург" "Ніцца"

20 жовтня, 20:00. Зальцбург, "Ред Булл Арена"

Лідер французької Ліги 1 приїхав до Зальцбурга без свого бомбардира Балотеллі, який досі відновлюється після ушкодження. Помітно, що "Ніцці" важкувато боротися одразу на два фронти, адже збереження 1-го місця в національному чемпіонаті відбирає багато сил, і тренерському штабові просто необхідно давати відпочинок ключовим гравцям. Цим може скористатися "Зальцбург" і стати для "Ніцци" суперником, який втретє переграє їх в груповому раунді цьогорічного розіграшу Ліги Європи. Таким може стати і "Ніцца" для австрійців, адже "Зальцбург" поки також має нуль очків. До речі, рефері поєдинку призначений українець Євген Арановський.

Турнірна таблиця групи I

Група J

"Карабах" – ПАОК

20 жовтня, 20:00. Баку, "Тофік Бахрамов"

Минулого туру "Карабах" повернувся з Флоренції після важкої поразки від "Фіорентини" (1:5), а сьогодні зустрінуться з ПАОКом, який претендує на вихід із групи, так само, як і італійці. Завадити реалізувати їм цей план буде намагатися "Карабах", який вдома виглядає дещо краще, судячи з першого матчу в групі проти "Слована" (2:2).

"Слован Ліберец" "Фіорентина"

20 жовтня, 20:00. Ліберец, "У Ніси"

Колишня команда Сергія Рибалки матиме сьогодні непросте випробування у вигляді домашньої зустрічі з лідером групи "Фіорентиною". Італійці знищили "Карабах", але не подужали ПАОК, що дає надії чехам на позитивний результат.

Турнірна таблиця групи J

Група K

"Інтер" – "Саутгемптон"

20 жовтня, 20:00. Мілан, "Сан-Сіро"

Цікавим протистоянням туру може стати зустріч "Інтера" і "Саутгемптона" в Мілані. Господарі "Сан-Сіро" ошелешили своїх прихильників і футбольну громаду надзвичайно невдалим стартом в групі, програвши обидва матчі, та ще й практично без шансів. "Хапоель" і "Спарта Прага" виявилися на голову сильнішими за італійців, які до того ж мають ще й проблеми з фанами. Ті відкрито висловлюють незадоволення діями капітана Мауро Ікарді і вимагають його віддати капітанську пов'язку. Чи зможе "Інтер" вийти з цієї скрутної ситуації і гідно відіграти проти "Саутгемптона" – дізнаємося вже сьогодні.

"Хапоель" (Беєр-Шева) "Спарта Прага"

20 жовтня, 20:00. Турнер, "Беєр-Шева"

Ізраїльський клуб злетів на першу сходинку таблиці, хоча на початку виглядав аж ніяк не фаворитом. "Спарта" також не відпускає суперників на велику відстань і з усіх сил намагається повторити свій минулорічний успіх, коли вийшло дійти до 1/4 фіналу. Сьогодні ці два повні амбіцій команди зустрінуться між собою в принциповому двобої.

Турнірна таблиця групи K

Група L

"Стяуа" – "Цюрих"

20 жовтня, 20:00. Бухарест, "Арена Национале"

"Стяуа" поки що знаходиться на останній сходинці групи, маючи в активі лише 1 очко. Румуни не мають бажання миритися з таким сценарієм і будуть намагатися виправити ситуацію в найближчому матчі з "Цюрихом". Команди приблизно рівні, тож можна буде очікувати на безкомпромісну боротьбу. "Стяуа" має ризикувати і йти в атаку, а допомагатимуть їй в цьому домашні трибуни.

"Османліспор" "Вільяреал"

20 жовтня, 20:00. Анкара, "Османлі"

"Вільяреал", якому прогнозували впевнене лідерство в групі, поки відповідає цьому статусу лише частково. Так, іспанці мають 4 очки, які дозволяють їм перебувати на 1-й сходинці після двох турів, проте робити висновки ще зарано, адже ситуацію може перевернути матч із "Османліспором". Турки вдома традиційно матимуть шалену підтримку, яка буде додавати їм наснаги у поєдинку з непростим суперником.

Турнірна таблиця групи L

"Пишуть, що через весілля я відмовився від збірної. Це брехня!" Марко Девіч – про Луческу, розмову із Шевченком і бажання грати за Україну