УКР РУС

Ліга Європи: Динамо Загреб розгромило Фенербахче, Спартак Трнава несподівано переміг Андерлехт

21 вересня 2018 Читать на русском

Відбулись матчі 1-го туру ЛЄ 2018/19 у групах С та D. Копенгаген та Зеніт розійшлись миром, загребське Динамо не залишилось шансів Фенербахче.

Зеніт на виїзді зіграв внічию з Копенгагеном, в рамках першого туру групи С. Рахунок у матчі відкрили гості – на 44-й хвилині зустрічі Мак точно пробив після передачі Дріуссі. У другій половині зустрічі господарям вдалось зрівняти рахунок. Сотіріу відновив паритет на 64-й хвилині поєдинку. Це був останній гол у матчі. Зустріч завершилась нічиєю – 1:1.

Ліга Європи: Зальцбург і кривдники Зорі видали драму в дербі РБ, Байєр оформив диво-камбек, Селтік вимучив перемогу

В іншому матчі квартету С Славія несподівно перемогла Бордо в Празі. Єдиний гол у зустрічі забив Змргал на 35-й хвилині матчу. Після першого туру у групі С лідирує Славія, яка має три очки.

У матчах групи D зустрічались Динамо Загреб та Фенербахче. Поєдинок завершився розгромною перемогою хорватської команди. "Динамівці" відкрили рахунок у матчі на 16-й хвилині. Подвоїти перевагу Динамо зміг Хайровіч, який відзначився на 27-й хвилині матчу.

На початку другого тайму Нойштедтер відзначився за Фенербахче та відіграв один м'яч. Проте вже через 10 хвилин – Хайровіч оформив дубль, відновивши перевагу Динамо у 2 м'ячі, а довершив розгром турецького клубу Ольмо, який результативно пробив на 60-й хвилині матчу.

В іншому матчі групи D Андерлехт програв Спартаку з Тирнави. Єдиний гол у зустрічі забив Оравец на 79-й хвилині зустрічі.

Ворскла забила два м'ячі на Емірейтс, але все одно програла Арсеналу

Ліга Європи, 1 тур, група С

Зеніт – Копенгаген – 1:1

Голи: Мак, 44 – Сотіріу, 64

Славія – Бордо – 1:0

Гол: Змргал, 35

Ліга Європи, 1 тур, група D

Динамо Загреб – Фенербахче – 4:1

Голи: Санжич, 16, Хайровіч, 27, 57, Ольмо, 60 – Нойштедтер, 47

Спартак Трнава – Андерлехт – 1:0

Гол: Оравец, 79