УКР РУС

Ліга Європи. "Аякс" переміг "Панатінаїкос", а "Шальке" Коноплянки подужав "Ніццу" Беланда

16 вересня 2016 Читать на русском

У 1 турі Ліги Європи вікторії здобули "Шальке", "Аякс" та "Краснодар". Причому, згадані перемоги далися командам в один м'яч.

Матч "Стандард" – "Сельта" дужчого не виявили. За іспанців відзначився досвідчений Джузеппе Россі, за бельгійців – Метью Доссеві. Отже, в підсумку результативна нічия – 1:1.

В Греції зустрічалися титуловані суперники: місцевий "Панатінаїкос" приймав "Аякс". За "зелено-білих" відзначився форвард Берг. На гол шведа гості відповіли точними пострілами Траоре і Рідевальда. Також "Аякс" не реалізував пенальті.

Вже на 6 хвилині протистояння Мілічієвіч з "Генту" відкрив рахунок, однак через трохи капітан "Браги" Пінто один м’яч сквитав. На тому й закінчили.

Гра у курортній Ніцці розпочалася без нашого Коноплянки. Женя з’явився на полі лише на 53 хвилині, замінивши Шопфа. Також на заміну вийшов, але вже у складі "Ніцци", Юнес Беланда. Єдиний гол в матчі провів Баба Рахман.

М’яч краснодарського "бика" Жоаозінью допоміг росіянам перемогти "Зальцбурґ". Варто сказати, що "Краснодар", який нещодавно залишився без Олега Кононова, закінчував поєдинок в меншості.

Ліга Європи, 1 тур

Група G

"Стандард" "Сельта" – 1:1

Голи: Доссеві, 3 – Россі, 13

"Панатінаїкос" – "Аякс" – 1:2

Голи: Берг, 5 – Б. Траоре, 34, Рідевалд, 67

Вилучення: Іванов ("П"), 69, Зієш ("А"), 79, Вакасо ("П"), 90+2

На 66 хвилині Классен ("А)" не реалізував пенальті

Група Н

"Брага" – "Гент" – 1:1

Голи: Андре Пінто, 24 – Мілічієвіч, 6

Група І

"Ніцца" – "Шальке" – 0:1

Голи: Абдул Рахман Баба, 75

"Зальцбурґ" – "Краснодар" – 0:1

Голи: Жоаозінью, 27

Вилучення: Петров ("К"), 71