УКР РУС

Ліга націй: легіонери УПЛ не врятували Ізраїль від поразки, Сербія програла Угорщині, Росія втратила очки з Туреччиною

11 жовтня 2020 Читать на русском

Тривають поєдинки третього раунду Ліги націй у дивізіоні B. Читайте звіт матчів на Футбол 24.

Ліга націй, дивізіон B, третій раунд

Ірландія – Уельс – 0:0

Вилучення: Макклін, 84 (І)

Норвегія – Румунія – 4:0

Голи: Холанд, 13, 64, 74, Сорлот, 39

Фінляндія – Болгарія – 2:0

Гол: Тейлор, 52, Єнсен, 67

Ізраїль – Чехія – 1:2

Голи: Захаві, 56Абу Хана, 14 (аг.), Видра, 48

Північна Ірландія – Австрія – 0:1

Гол: Грегоріч, 42

Росія – Туреччина – 1:1

Голи: Міранчук, 28 – Караман, 62

Сербія – Угорщина – 0:1

Гол: Кенівеш, 20

Шотландія – Словаччина – 1:0

Гол: Дайкс, 64

Англія здобула вольову перемогу над Бельгією та очолила групу А2 Ліги націй УЄФА

Ірландія та Уельс вирішили голів не забивати. Певною перевагою володіли господарі, але гострих моментів у поєдинку було вкрай мало. Глядачі можуть запам'ятати лише момент з вилученням хавбека Вест Бромвіча Джеймса Маккліна, який після грубого фолу ледь не спровокував бійку на полі.

Схоже, Норвегія отримала нового національного героя в особі Ерлінга Холанда, цього разу жертвою форварда Борусії Д стали румуни. Ерлінг відвантажив супернику три красивих м'ячі, також до побиття гостей долучився нападник РБ Лейпциг Александер Сорлот. Румунія не змогла відповісти навіть голом престижу.

Фінляндія не мала особливих проблем під час зустрічі з болгарами. Господарі контролювали гру і завдяки двом голам забезпечили собі впевнену перемогу.

Ізраїль вдома поступився збірній Чехії. За господарів грали одразу два представники УПЛ – хавбек Шахтаря Манор Соломон та захисник Зорі Джоель Абу Ханна. Варто відзначити, що останній відзначився автоголом.

Суперник збірної України на Євро-2020 Австрія мінімально обіграла Північну Ірландію. З таким же рахунком Угорщина несподівано перемогла Сербію, а Шотландія взяла три очки у поєдинку зі словаками.

Збірна Росії вдома приймала Туреччину. Півзахисник господарів Антон Міранчук відкрив рахунок у зустрічі, але після перерви турки зуміли вирівняти становище і поділити очки.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ДИВІЗІОНУ B