УКР РУС

Ліга чемпіонів. МЮ залишає турнір, "Вольфсбург" і ПСВ крокують у плей-офф

8 грудня 2015 Читать на русском

ккп

Квартет В обіцяв в останньому турі одну із найбільш інтригуючих розв'язок у турнірі. Й очікування, треба сказати, справдилися. В 1/8 фіналу пробилися "Вольфсбург" і ПСВ. Сенсаційно за бортом турніру опинився МЮ. "Червоні дияволи" в драматичному матчі поступилися на полі "вовків", а голландці вдома здобули вольову перемогу над ЦСКА.

Такий розвиток подій унеможливив подальшу участь манкуніанців у турнірі й хлопці ван Гала з вісьмома пунктами відправляються у Лігу Європу. "Вольфсбург" із 12-ма очками - перший, на два пункти менше у ПСВ, який фінішував другим. Останньою командою групи став московський ЦСКА, який, зрозуміло, не побачить весною жодних єврокубків (лише чотири залікових бали).

Група С була менш багатою на інтриги: учасники плей-офф в лиці "Атлетіко" та "Бенфіка" визначилися після 5-го туру. "Матрацники" сьогодні перемогли на "Да Луш" й забронювали першу позицію в турнірці, "орли", відповідно, другі. В Лізі Європи зіграє "Галатасарай" (5 очок), який у рідних стінах ледь не оконфузився в матчі з "Астаною" (4), але таки зумів встановити паритет на табло.

До слова, український півзахисник казахстанського клубу Денис Дедечко так і не вийшов на поле, провівши всю гру на лаві запасних.

Ліга чемпіонів. Груповий етап, 6 тур

Група В

"Вольфсбург" - МЮ - 3:2

Голи: Налдо, 14, 84, Вієрінья, 29 - Мартіаль, 11, Гілавогі (автогол), 82. 

ПСВ - ЦСКА - 2:1

Голи: Де Йонг, 78, Преппер, 86 - Ігнашевіч, 72 (пен.)

Група С

"Бенфіка" - "Атлетіко" - 1:2

Гол: Мітроглу, 75 - Сауль, 33, В'єтто, 55.

"Галатасарай" - "Астана" - 1:1

Голи: Інан, 64 - Твумасі, 64.