УКР РУС

Ліга чемпіонів, кваліфікація: Коваль програв румунам, ексзірка Серії А вкусив суперника, нічия Динамо Тбілісі та Астаниfire

12 липня 2023 Читать на русском

У середу, 12 липня, відбулися чергові матчі першого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів 2023/24. Результати – у цій новині на "Футбол 24".

"Футбол 24" спільно з партнером HLIBNY DAR розповідає, як проходить кваліфікація Ліги чемпіонів 2023/24.

Ліга чемпіонів 2023/24. Перший раунд кваліфікації, перші матчі

Астана (Казахстан) – Динамо Тбілісі (Сакартвело) – 1:1

Голи: Аймбетов, 11 – Сігуа, 57

ГІК (Фінляндія) – Ларн (Північна Ірландія) – 1:0

Гол: Радуловіч, 3 (пен)

Гекен (Швеція) – ТНС (Уельс) – 3:1

Голи: Садік, 7, Рюгор, 13, Ховланд, 37 – Макманус, 32

Фарул (Румунія) – Шериф (Молдова) – 1:0

Гол: Кікі, 56

Слован (Словаччина) – Свіфт (Люксембург) – 1:1

Голи: Вайсс, 25 – Штольц, 22 (пен)

Вилучення: Куцка, 45+6 (Сл)

Зарядись енергією футболу, переглядаючи довгоочікувані матчі Ліги чемпіонів разом із HLIBNY DAR. Напої бренду виготовлені на воді з артезіанської свердловини та з високоякісних спиртів класу “Люкс”. Адже HLIBNY DAR – вибір тих, хто цінує не тільки якісний футбол, але й преміальний смак.

Максим Коваль разом з Шерифом поїхав у гості до румунського Фарула. Українець відіграв весь матч, здійснив три сейви, але від поразки свою команду не врятував. На початку другого тайму Кікі проскочив повз оборону Шерифа, обіграв Коваля та приніс перемогу Фарулу. У клубу з Констанци, до речі, майже ідентична емблема до Чорноморця.

Астана вдома не зуміла переграти тбіліське Динамо. У дебюті зустрічі спрацював казахський пресинг, завдяки якому Аймбетов відкрив рахунок. Однак по перерві Динамо відігралося. Курйозний гол після дальнього удару та влучання в стійку забив Сігуа.

Ліга чемпіонів, кваліфікація: Кочергін голом приніс перемогу Ракуву, інші українці зазнали невдачі

Домашні перемоги здобули чемпіони Швеції та Фінляндії. Гекен впевнено розібрався з гостями з Уельсу – Садік, Рюгор і Ховланд вразили ворота ТНС. А ГІК мінімально обіграв Ларн з Північної Ірландії – єдиний гол з пенальті забив Радуловіч.

В останньому матчі дня Слован сенсаційно розписав нічию з люксембурзьким Свіфтом. Аутсайдер відкрив рахунок з пенальті, а Вайсс красивим ударом зі штрафного відновив паритет. Весь другий тайм словакам довелося грати в меншості через вилучення Юрая Куцки. Колишній гравець Мілана, Дженоа та Парми вкусив суперника, який на нього впав.