УКР РУС

Ліга чемпіонів, групи E – H, 3 тур. Анонс

18 жовтня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчів 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів, які відбудуться у вівторок 18 жовтня.

Група E

"Байєр" – "Тоттенхем"

18 жовтня, 21:45. Леверкузен, "Бай Арена". Пряма трансляція на телеканалі "Футбол 2"

Німці стартували в групі Ліги чемпіонів із двох нічийних результатів. Такий початок можна вважати цілком вдалим, адже в групі немає однозначного фаворита і безумовного аутсайдера, ніхто ще не втратив шансів на подальший вихід. "Байєр" має 2 очки і сьогодні зустрічатиметься із "Тоттенхемом", який, так само, як німці, не зміг перемогти в останньому турі національного чемпіонату. Обидві команди отримають шанс закріпити свої позиції в групі, а заодно – реабілітуватися перед фанами за невдачі в чемпіонаті.

"Тоттенхем" заплатить 12 мільйонів фунтів за перейменування станції метро на свою честь

ЦСКА "Монако"

18 жовтня, 21:45. Москва, "ЦСКА Арена"

ЦСКА поки може похвалитися лише 1 нічиєю із "Байєром" в першому турі. Наразі москвичі мають лише 1 очко і посідають останнє місце в групі. Проте вони сьогодні гратимуть із лідером квартету Е, і цілком спроможні створити проблеми монегаскам, які мають в активі 4 очки. Французи ж приїдуть до Москви, аби зберегти своє перше місце і звести шанси ЦСКА на продовження боротьби у наступному раунді Ліги чемпіонів до мінімуму. Останній матч в чемпіонаті вони неочікувано програли "Тулузі", що додасть їм спортивної злості у виїзді до столиці Росії.

Турнірна таблиця групи E

Група F

"Спортінг" (Лісабон) – "Борусія" (Дортмунд)

18 жовтня, 21:45. Лісабон, "Жозе Алваладе"

У першому турі "Спортінг" непогано себе показав на "Сантьягу Бернабеу" з "Реалом", хоча і зазнав поразки. Ну а далі просто спокійно взяв 3 очки з "Легією". "Борусія" ж розім'ялася на "Легії", знищивши її 6:0, а далі розіграла результативну нічию з "Реалом". "Джмелі" переконливо виглядають зараз і разом із "Реалом" претендують на вихід до наступного раунду Ліги чемпіонів, на відміну від "Спортінга", який, швидше за все, обмежиться продовженням виступів у Лізі Європи.

"Реал" – "Легія"

18 жовтня, 21:45. Мадрид, "Сантьяго Бернабеу"

Сьогодні можна цілком очікувати на черговий розгром. "Реал" зустрічатиме вдома понівечену "Борусією" і "Спортінгом" "Легію", яка мало на що може сподіватися в Мадриді. У парі, безумовно, є очевидний фаворит і аутсайдер, проте завжди залишається шанс того, що "андердог" може знайти в собі сили і бажання дати бій гранду. Навіть нічия для поляків стане справжнім здобутком.

Зідан: Шанси "Реала" на перемогу в матчі з "Легією" – 50 на 50

Турнірна таблиця групи F

Група G

"Лестер" – "Копенгаген"

18 жовтня, 21:45. Лестер, "Кінг Пауер"

Старт дебютного сезону "Лестера" в Лізі чемпіонів став справжнім одкровенням для фанів "лисів". Чемпіон Англії сезону 2015/16 здобув дві впевнені перемоги в двох перших турах і одразу ж став головним фаворитом групи на вихід до наступного раунду турніру. В чемпіонаті справи "Лестера" йдуть не надто добре, проте вболівальники мають бути задоволеними 1-м місцем в групі G, яке нині одноосібно тримають їхні улюбленці. Що стосується "Копенгагена", то датчани також не відстають і мають в активі вже 4 очки і 2 місце. Вони змогли вирвати нічию в "Порту" і розгромили "Брюгге", тож матч із "Лестером" буде ключовим протистоянням двох команд групи G, які ще не програвали.

Нападник "Лестера" Муса може повернутися в ЦСКА

"Брюгге" – "Порту"

18 жовтня, 21:45. Брюгге, "Ян Брейдель"

На противагу першій парі, в Бельгії зустрінуться "невдахи" групи G. "Порту", який справедливо вважався перед початком групового раунду одним із фаворитів групи, втратив очки з "Лестером", а 1 очко з "Копенгагеном" швидше є невдачею, ніж здобутком, для клубу з такими амбіціями. Сьогодні в суперники португальцям дістанеться очевидний аутсайдер в особі "Брюгге". Якщо "дракони" і сьогодні втратять можливість набрати 3 очки, то їм буде вкрай важко боротися із лідерами групи, у будь-якому разі, на перше місце розраховувати стане майже нереально.

Турнірна таблиця групи G

Група H

"Динамо" (Загреб) – "Севілья"

18 жовтня, 21:45. Загреб, "Максімір"

Загребське "Динамо" традиційно для себе не є прикладом міцного захисту. Окрім цього, команда не може похизуватися бодай одним забитим голом. 0:7 в сумі за два перші матчі з "Ліоном" і "Ювентусом" красномовно говорять про рівень готовності хорватів до матчів із суперниками рівня Ліги чемпіонів. Сьогодні вони спробують припинити знущання над собою і дати бій "Севільї". Іспанці, в свою чергу, не мають бажання втрачати легкі 3 очки і, безумовно, приїхали в Загреб за спокійною перемогою. Вона їм необхідна, щоб продовжити своє суперництво в таблиці з "Ювентусом", який також має 4 очки, проте є дещо кращим за різницею забитих і пропущених м'ячів, завдяки чому поки посідає першу сходинку.

"Ліон" – "Ювентус"

18 жовтня, 21:45. Ліон, "Люм'єр"

В квартеті H після перших двох турів "Ліон" виглядає претендентом не стільки на два перших місця, скільки на продовження боротьби в Ліги Європи. Французи не мали клопоту із загребським "Динамо", а от "Севілья" змусила їх "спіткнутися". "Ліон" сьогодні зустрічатиме вдома грізний "Ювентус", який приїхав у Париж за черговими очками, проте, на відміну від "Динамо", подарунку їм годі чекати. Ліонці будуть чинити опір, а при нагоді спробують перевернути котирування букмекерів з ніг на голову, в разі, якщо туринці захочуть взяти своє без зайвих зусиль.

Манджукіч та К'єлліні не допоможуть "Ювентусу" в матчі проти "Ліона"

Турнірна таблиця групи H