УКР РУС

Ліга Чемпіонів, група С. "Ман Сіті" впевнено переграв "Борусію" М

14 вересня 2016 Читать на русском

Сьогодні відбувся перенесений матч 1-го туру Ліги чемпіонів між "Ман Сіті" та менхенгладбахською "Борусією", в якому господарі впевнено взяли гору (4:0).

Господарі вже з перших хвилин взяли гру під свій контроль. Результат не змусив себе чекати і вже на 9-й хвилині Агуеро вивів свою команду вперед. Після цього "містяни" не збавляли оборотів та регулярно загрожували воротам Зоммера. Часто пробивав Рахім Стерлінг, але у першому таймі англієць забити не зміг. А ось дебютант "Ман Сіті" Ілкай Гюндоган своїми діями заробив пенальті, який впевнено реалізував Агуеро.

Друга половина гри не відрізнялася від першої. Господарі йшли вперед, а гості не могли організувати позиційних атак. Активними діями відзначився Рахім Стерлінг, пробивали з-за меж штрафного майданчика Агуеро та Де Брюйне. Супернагоду мав Стерлінг, який вийшов на побачення з голкіпером, але не влучив у ворота. На 78 хвилині той же Стерлінг знайшов своїм пасом Агуеро, який відмінно переграв Зоммера та оформив хет-трик. А наприкінці матчу відзначився Іхеаначо, який замінив Агуеро.

Ліга чемпіонів. Група С. 1 тур

"Ман Сіті" – "Борусія" М – 4:0

Голи: Агуеро, 9, 27 (пенальті), 77, Іхеаначо, 90+4.