УКР РУС

Ліга чемпіонів, Група Е. "Байєр" втримав нічию в матчі з ЦСКА

22 листопада 2016 Читать на русском

У 5 турі групового раунду Ліги чемпіонів "армійці" не зуміли вирвати перемогу в "аптекарів" (1:1).

Після 4 матчів ЦСКА ще зберігав шанси на вихід у плей-офф, але для цього "армійцям" необхідно було перемагати "Байєр". Німці перебували в кращій турнірній ситуації, однак успіх у сьогоднішньому протистоянні нічого їм не гарантував.

На старті зустрічі команди обмінялися небезпечними моментами. Чалханоглу з хорошої позиції пробив повз ворота, а Головін після рейду через півполя не зумів переграти Лєно. Все ж гості досить швидко відкрили рахунок і тим самим продовжили вражаючу невдалу серію Акінфєєва. Сталося це під час розіграшу штрафного, коли зачарований захист росіян просто спостерігав за Фолландом, який з декількох метрів розстрілював голкіпера.

На 38 хвилині "Байєр" забив вдруге зусиллями Топрака, але арбітр скасував взяття воріт через офсайд. Господарі робили відчайдушні спроби зрівняти рахунок. До перерви Дзагоєв не використав хороший шанс, пробивши вище воріт, а в другому таймі Головін з близької відстані знову дозволив Лєно зберегти ворота "аптекарів" "сухими".

За 15 хвилин до закінчення основного часу ЦСКА таки досяг мети. Хендрікс у власному штрафному майданчику необережно зіграв проти Фернандеса, що спонукало рефері вказати на 11-метрову позначку. Штатний пенальтист московської команди Натхо впевнено виконав вирок. Нічия не влаштовувала ЦСКА, тому підопічні Леоніда Слуцького намагалися вирвати необхідний результат. Німці також гостро відповіли контратакою, в якій Фолланд міг забивати вдруге, але влучив у стійку.

Таким чином, ЦСКА з 3 очками залишається на останньому місці та втрачає всі шанси на вихід в 1/8 фіналу, а "Байєр", розписавши 4 нічию в 5 матчах, розмістився на другій сходинці квартету (7 балів).

Ліга чемпіонів. Група Е, 5 тур

ЦСКА – "Байєр" – 1:1

Голи: Натхо, 76 (пен) – Фолланд, 16