УКР РУС

Ліга чемпіонів, група D. "Баварія" розтрощила "Ростов". ПСВ без Зінченка поступився "Атлетіко"

13 вересня 2016 Читать на русском

У першому турі ЛЧ по три бали здобули "Атлетіко" та "Баварія".

"Ростов" виставив проти "Баварії" аж п’ять захисників, попереду розраховуючи на швидкого Азмуна. Однак така тактика не принесла росіянам успіху. Перший тайм у Мюнхені відбувався при тотальному домінуванні німецької "машини".

На 28 хвилині капітан ростовців Гацкан у власному штрафному завалив на газон Лєвандовського, і поляк чітко реалізував вирок арбітра. Наприкінці першого тайму трапився не вельми приємний для господарів момент. Оборонець "Ростова" Міха Мевля влучив ногою в лице Хуммельсу. Матс знайшов у собі сили продовжити поєдинок, однак на початку другого тайму захисника збірної Німеччини довелося міняти. За кілька секунд до свистка на перерву Томас Мюллер вдало замкнув флангову подачу – 2:0.

Не встигли команди розбігатися в другій половині гри, як молодий Кімміх вправно відгукнувся на асист Кости – 3:0. Через трохи знову Кімміх передав привіт обороні "Ростова", класно зігравши головою – 4:0. Наприкінці зустрічі Бернат поставив жирну крапку - 5:0! Дебютант Ліги чемпіонів розпочинає турнір з болючої поразки.

Матч в Ейндховені закінчився мінімальною перемогою "матрацників". На жаль, наш Олександр Зінченко не потрапив в заявку на гру. На останніх хвилинах першого тайму мадридці після серії ударів таки заштовхали сферу до сітки – зробив це Сауль Ньїгес. Відразу після взяття воріт Хіменес сфолив проти Лусіано Нарсінгха, однак воротар Облак класно парирував постріл Гуардадо. Протягом матчу гравці ПСВ так і не зуміли бодай раз точно поцілити в ціль. Отже, Дієго Сімеоне в гарному настрої вертає до сонячної Іспанії.

Ліга чемпіонів. Група D, 1 тур

"Баварія" – "Ростов" – 5:0

Голи: Лєвандовскі, 27, пен., Мюллєр, 45+2, Кімміх, 53, 60, Бернат, 90

ПСВ – "Атлетіко" – 0:1

Голи: Ньїгес, 43

Нереалізоване пенальті: Гуардадо, 45+1 (воротар)