УКР РУС

Ліга чемпіонів. Анонс матчів групи G.

15 вересня 2010

Лідери прийматимуть аутсайдерів. Де гратиме Бензема? Аякс буде атакувати? Як виглядатиме основа “Мілана”?

“Реал” - “Аякс”

Середа, Мадрид, стадіон “Сантьяго Бернабеу”, 21:45, суддя: Дамір Скомина (Словенія).

В останньому турі чемпіонату Іспанії “Реал” без особливих зусиль, хоча й з мінімальним рахунком обіграв “Осасуну”. Навряд чи Моурінью змінюватиме переможний склад. Під питанням лише те, чи поставить він знову на правий фланг Каріма Бензема, який непогано показав себе в останній зустрічі. Хоча не виключено, що на цю позицію вийде Ді Марія.

Також не зможуть допомогти мадридцям Кака, Альбіоль, Діарра та Гарай.

Що ж до решти складу, то ніяких несподіванок не очікується, і Хаві, Алонсо, Хедіра, Озіл та інші основні гравці мали би вийти на поле.

Щодо “Аякса”, то в нього складніша ситуація. Хоча голландський клуб і не є командою, яка будує свою гру навколо одного гравця, та втрата Луіса Суареса проти якого застосовані штрафні санкції виглядає вагомою. Найпевніше, що на його позицію проти “Реалу” вийде Еріксен.

Та навіть без ключового гравця голландці навряд чи відмовляться від атакувальної схеми гри.


“Мілан” - “Осер”

Середа, Мілан, стадіон “Сан-Сіро”, 21:45, суддя: Павел Крістіан Балай (Румунія)

“Мілану” потрібно буде реабілітуватися після поразки в чемпіонаті Італії від “Чезени”. На відміну від цього матчу у грі з “Осером” на поле повернуться ветерани Неста та Зеєдорф, які незважаючи на немолодий футбольний вік можуть бути лідерами команди.

Незважаючи на невдалу гру з “Чезеною” ми все рівно, напевне, побачимо на полі Златана Ібрагімовіча, який вийде у парі з Алесандпро Пато. А якщо у Шведа гра не піде, то його в будь який момент зможе замінити Філіппо Інзагі.

Щодо втрат, то не зможуть допомогти “россо-неррі” у цьому матчі Сілва та Фламіні.
Варто також зауважити, що тренер “Мілана” Массіміліано Алєгрі ще не тренував команду, яка б грала у єврокубках під його керівництвом.

Що ж до “Осера”, то лише перемога над “Міланом” зможе прикрасити його невдалі виступи у чемпіонаті Франції де команда у п’яти турах набрала 4 очки. Та французи гратимуть майже в оптимальному складі. Не гратиме лише Рой Конту через перебір жовтих карток.